Webáruház

Megbízható működésű öntöttvas kályha

öntöttvas kályha

Mindenki előtt nyilvánvaló tény, hogy az öntöttvasból készült tárgyak elképesztően hosszú életűek. Nincs ez másképp az öntöttvas kályha esetében sem, ráadásul ez kiválóan tartja a meleget is. A BEN-KEL Kft. által gyártott és eladásra kínált öntvény kandallóbetétek égőterének elemei automata gépi öntéssel készülnek, hazai alapanyagokból. Mindazoknak ideális választást jelent, akik a minőségi termékekre voksolnak és előtérbe helyezik a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

A benkel.hu webáruházban látható öntöttvas kályha főbb jellemzői közé tartoznak a bordázattal ellátott lemezgrafitos szürkevas öntvény oldalak, hátlap, tető, ajtó, keret és rostélyszerkezet. Az ajtója 800 C fokig hőálló, oldalra nyíló kerámiaüveggel szerelt. A környezetbarát égés biztosítása érdekében, primer és szekunder égésszabályozást is lehetővé tesznek ezek a modellek. Az öntöttvas kályha nagyméretű, kihúzható hamufiókkal is fel van szerelve. Az égéshez szükséges levegőmennyiséget a laktérből nyerik, de kérhető külső levegő rácsatlakozási lehetőség is.

A cégtől vehető beépíthető tűztér

Egy beépített kandalló azért jó, mert nem csupán melegíti a lakást, de a használatakor láthatóvá válik a tűz játéka is, ami elbűvöli az ott lakókat. Sok típusú beépíthető tűztér közül válogathatunk a vállalkozás kínálatában. A szakemberek által gyártott termékek takarékos fűtést, kellemes hőérzetet és hangulatos látványt biztosítanak. Korszerű hő- és tűzálló anyagok használatával, sokéves gyártási tapasztalattal készülnek.

A beépíthető tűztér lehet vízteres, légfűtéses, sütős, sarok, kétajtós, hődobbal szerelt, háromoldalas, konvekciós, modern, rusztikus, hátsó tüzelőajtós vagy panoráma típusú. Akármelyiket választja, abban biztos lehet, hogy olyan termékkel fog gazdagodni, ami kiszolgálja még az unokáját is. Ezek a modellek kiváló szerkezeti felépítésűek és magas minőséget képviselnek. Ez a két tulajdonságuk jelenti a garanciát a hosszú élettartamra. A beépíthető tűztér részletes leírása is megtalálható a portálon. Ne keressen tovább, hanem válasszon ennek a cégnek a színvonalas termékei közül!