Szolgáltatás

Védjük együtt a környezetet az akkumulátor leadással

akkumulátor leadás

Mi a teendő akkor, ha az évekig kiválóan funkcionáló kocsi akku egyszer csak felmondja a szolgálatot, esetleg már nem mondható megbízhatónak a működése? Egy biztos, nem szabad a kellék a szemétbe jusson, a kommunális hulladékkal egy utat bejárjon. Környezetvédelmi és gazdasági szempontból is az akkumulátor leadás az egyetlen kiút ebből a problémából.

Sokak nagy örömére számos hazai MÉH telep foglalkozik az akkuk átvételével, így egyszerűen visszakaphatnak egy kis pénzt azért az eszközért, amit elég drágán vettek meg több éve. A Méhes Hulladék már nagyon régóta azon fáradozik, hogy segítse azokat, akik a tönkrement elektromos hulladékaikat szeretnék a megfelelő helyen leadni.

Nem kivétel itt az akkumulátor leadás sem. A vállalat szívügyének tartja a környezet védelmét, ezért mindent megtesznek a mesterek és a menedzsment tagjai is, hogy a környezetet a legkevesebb anyaggal terheljék. Amellett, hogy itt az akkumulátor leadás gyors és nagyon hatékony, nem lehet elfelejteni azt az aprónak nem mondható tényt sem, hogy a természet is meghálálja ezt, hiszen a termékben található káros anyagok így nem jutnak a vízbe és a talajba.

A Tatabányán és Oroszlányon található telephelyeken egy erre kifejlesztett konténer várja a működésképtelen akkumulátorokat. Az akkumulátor leadás pedig azért éri meg anyagilag, mert egy rossz tartozék is körülbelül 6 kilogramm fémólmot, illetve 3 kilogramm műanyagot tartalmaz.

Ócskavas felvásárlás gondok nélkül

Sokan persze főleg akkor keresik fel a MÉH telepeket, amikor vasat szeretnének eladni. Az ócskavas felvásárlás legfontosabb eszköze a mérleg. A mai napig megannyi magyar telephelyen a mérlegelés miatt alakul ki nézeteltérés a kliens és a cég között. Pedig a helyzet egyszerű, hiszen csakis hitelesített mérleget szabad alkalmazni ezen a területen.

Az eszköznek köszönhetően az ócskavas felvásárlás a lehető legkorrektebb lesz mind a két félnek. Az itt található mérlegeket államilag ellenőrzik és csakis akkor használhatók, ha minden szükséges engedélyt megkapnak. Gyakran megfigyelhető, hogy ha kisebb mennyiségű ócskavas felvásárlás a cél, akkor kézi mérleget alkalmaznak a szakik.