Műszaki / Szolgáltatás

Mit tehetünk meg autónk védelme érekében?

Termékkínálatunk itt tekinthető meg:

https://www.withcar.hu/tipusajanlat/gumi-csomagter-talca-gledring

Sokan sajnos csak egy eszközt látnak, ha az autójukra néznek. Ez az a mindennapos használatra megalkotott négykerekű alkalmatosság, ami A-ból B-be el visz minket, ha épp arra van szükségünk. Akár fiatal a sofőr, akár középkorú vagy épp nyugdíjas éveit tölti, nem vonható kétségbe az, hogy mindig nagy segítséget nyújt a számunkra egy autó. Neki köszönhetően nem kell télen ázni-fázni, miközben a buszra várunk többünk magunkkal. És nyáron is megkímél minket a tikkasztó melegtől és napsütéstől. Kellemes hangulatban, zenét hallgatva, fűtött vagy szükség esetén hűtött gépjárműben tölthetjük a menetidőt anélkül, hogy bárki meglökne, a lábunkra taposna, vagy a tömegben egész idő alatt állnunk kellene, mert nincs számunkra szabad ülőhely. Tehát rengeteg bosszúságtól és kellemetlenségtől óv meg minket egy autó, aminek emiatt joggal kijár a védelem.

A Szlovéniában tevékenykedő Gledring vállalat olyan csomagtér tálcát fejlesztett ki, ami minden nemű és korú sofőr, illetve autó tulajdonos igényét kielégíti. Az már régóta megjelent igényként, hogy valami módon óvni kellene a gépjármű hátsó felét a kosztól, piszoktól, kiömlő szennyeződéstől. De azáltal, hogy minden autó más-más márkájú és típusú, mások is a fizikai méretek és adottságok, amivel a gépjárművek rendelkeznek. Ennek következtében eddig nagyon nehezen tudták megoldani a csomagtér tálca gyártásával foglalkozó vállalatok a minden autóba tökéletesen passzoló, nélkülözhetetlen kellék megvalósítását és kivitelezését.

De a Gledring vállalat végre áttörést ért el és egy olyan csomagtér tálca gyártásába, valamint értékesítésébe kezdett, ami végre betölti a piaci rést.  Ez a csomagtér tálca minden általunk bepakolt csomagot véd, megfelelő képpen lehet őket elhelyezni a csomagtérben és nem kell többé félni egy élesebb kanyar bevétele után az elborult, netán eltört csomagtartalom miatt sem. Mert hát lássuk be, nem mindig vezetünk mintaszerűen, úgy, ahogy az a „nagy könyvben” meg van írva. Vannak olyan ritka esetek is, amikor gyorsan kell reagálnunk egy-egy szituációban, és ami csak az autóban van,követi az autó által leírt ívet.  szerencséseknek van a Gledring által forgalmazott csomagtér tálcája, ami megvéd mindent az ilyen nem várt helyzetekben is.