Szolgáltatás

Az iPhone 12 mini tok rendkívül praktikus

iPhone 12 mini tok

A termék sokféle színben megvásárolható, így mindenki talál kedvére való változatot. Az iPhone 12 mini tok természetesen arra lett kifejlesztve, hogy megvédje a mobilt a külső mechanikai károsodásoktól. Kiváló minőségi anyagból készül, ezért hosszú távú védelmet garantál. A felépítésének köszönhetően, a készülék kameráját is óvja. Ellenáll a vízcseppnek, a karcolódásnak, illetve az ütésnek. A pontos kivágásoknak hála, az összes porthoz könnyedén hozzáférhet. Az anyaga finom tapintású, ezáltal jó fogást biztosít. A pozitívumai közé tartozik, hogy nem gátolja a vezeték nélküli töltést.

Az iPhone 12 mini tok kemény és merev, ennek ellenére a felhelyezése egyáltalán nem bonyolult feladat. A burkolat PC hátoldala rugalmas, az emelt előlapja pedig a képernyő biztonságáért felel. A modern MagSafe technológiával is együtt működik. Az iPhone 12 mini tok beszerzését illetően nem lesz nehéz dolga, hiszen az internetes áruházak folyamatosan elérhetőek. Nem ritkán akciókkal kedveskednek a vásárlóknak, sőt, igény szerint vállalják a házhozszállítást.

A Xiaomi 11T tok sokak kedvence

Ha szeretné növelni a telefon élettartamát, akkor célszerű megvásárolnia ezt a kiegészítőt. A Xiaomi 11T tok többféle mintázatban és színben van jelen a termékpalettákon. Vékony szilikon anyagból készül, mégis teljes védelmet garantál a készüléknek. Pontosan a telefon paramétereire van szabva, ebből kifolyólag remekül illeszkedik. A fedele szintén vékony és kényelmesen használható. Rendkívül masszív, így nagyobb magasságból történő leeséskor sem keletkezik kár a telefonban. A nedvességnek és a különböző szennyeződéseknek kiválóan ellenáll.

A Xiaomi 11T tok nem csúszkál, ezért nem fog könnyen kiesni a kezéből. Nem kell eltávolítania töltéskor sem. Nagyon népszerű fekete színben, hiszen mindenhez passzol. Nem szakad, nem kopik el könnyen, így hosszú éveken keresztül a hasznára lesz. Néhány ezer forintért olyan kiegészítő kerülhet a birtokába, ami megóvhatja a méregdrága készülékét. A Xiaomi 11T tok nagyszerű befektetésnek nevezhető. Egyedi megjelenésének köszönhetően nagyon népszerű a felhasználók körében.