Webáruház

Több feladatot is ellát a vízteres kandalló

vízteres kandalló

A vízmelegítésre is szolgáló hőforrás egyidejűleg több helyiséget is fűthet egy körülbelül 100 m2-es házban és bizonyos esetekben padlófűtésként, de főzésre is szolgálhat. A vízteres kandalló csövekkel csatlakozik a tágulási tartályhoz és a ház fűtésének víz elosztásához, hogy meleg vizet szolgáltasson. A tüzelőanyag égésekor keletkezett gázok felmelegítik a tartályt és a benne lévő vizet 90 fokra. Innen a meleg víz a radiátorokba jut és felmelegíti a helyiségeket.

A vízteres kandalló előnyei között érdemes kiemelni, hogy az ilyen készülékek lehetővé teszik egyszerre több helyiség vagy egy egész otthon fűtését. Az esztétikán és a helyiség fűtésének közvetlen feladatán túl, a vízteres kandalló főzésre is szolgálhat. Emellett a ház padlófűtésének forrása is lehet. A kandallókban használt tüzelőanyag elsősorban tűzifa vagy tőzeg kell legyen. A rendszer teljesen autonóm és nem igényel további elektromos vagy más energiát. A gyönyörű megjelenést bármilyen burkolóanyag fokozhatja. Ez lehet tégla, csempe, de akár kő is.

Hasznos funkciókat egyesítő beépíthető kandallók

Készen áll arra, hogy elkötelezze magát egy kályha telepítése mellett? Függetlenül attól, hogy milyen belsőépítészeti stílust választott, hagyományosat vagy modernet, a Benkel Kft. a beépíthető kandalló modellek és funkciók széles választékát kínálja, amelyek tükrözik az Ön személyes stílusát. A hagyományos kandallóban történő faégetés évezredek óta vonzza az embereket. A gáztűzhelyek kényelmesebb csomagolásban kínálják azt, amit a fatüzelésnél szeretünk.

Használhatunk távirányítót, alkalmazásokat vagy hangvezérlést, mert a mai kályhák annyira valósághűek, hogy nehéz lehet megkülönböztetni őket a fatüzelésű megoldásoktól. A modern beépíthető kandallók viszont stilizált lángokkal rendelkeznek, amelyeket színes üveg és fényes fém vesz körül. Ezek néhány előnye megegyezik a hagyományos kandallókkal, de teljesen más a megjelenésük. Nem tud dönteni a hagyományos vagy a modern beépíthető kandallók között? A képzett szakértőink megtalálják Önnek azt a lehetőséget, ami mindkét kialakítás legjobb tulajdonságait egyesíti.