Szolgáltatás

Ilyen árakon lehet szoláriumot bérelni

szoláriumot

Szoláriumot nyitna, de hiányzik a kezdő tőke ahhoz, hogy kiváló minőségű gépeket vásároljon? Esetleg csak próba jelleggel alkalmazná a szolgáltatást, és ha beválik, akkor döntene a vásárlás mellett? Gondolt már arra, hogy bérléssel oldja meg ezt a problémát? Mint minden mást, így szoláriumot is bérelhetünk manapság, ráadásul akár elővásárlási jogot is szerezhetünk így a bérelt gépekre.

 

Ha kíváncsi arra, hogy milyen költségekkel jár egy szolárium gépnek a bérlése, akkor itt megtudhatja. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kis kezdődőkével induló vállalkozások, szalonok elsősorban az egyéb területekre költenének, és ha van rá mód, akkor a szoláriumot bérelni szeretnék. Ez rendszerint egyedi árképzés alapján történik, de bizonyos mértékű kaució befizetésére mindenképpen szükség lesz. Jó hír viszont, hogy a kiszállított és beüzemelt szolárium meg is vásárolható a későbbiekben, ha úgy tűnik, ténylegesen lenne igény erre a szolgáltatásra.

A barna bőr napjainkban az egészséggel és az ápoltsággal azonosított. A megfelelő minőségű gépekkel történő, a bőr állapotához passzoló időtartamú szoláriumozás nem csak az oly sokak által vágyott barna színt garantálja, hanem abban is nagy segítséget nyújt, hogy a szervezet folyamatosan a D-vitamin termelésére legyen ösztönözve. Ennek köszönhetően a csontritkulás elleni küzdelemben is szerep juthat a készüléknek, de természetesen a legtöbben inkább a gyönyörű, barna bőrszín érdekében teszik le a voksot a szolizás mellett.

 

Ahhoz, hogy a színek tartósak legyenek, nagyon fontos a megfelelő bőrápolás. A zsíros bőrrel küzdőknek célszerű szoláriumozás előtt letisztítani bőrüket. A hidratálás szintén kiemelt jelentőséggel bír, hiszen csak az ápolt, megfelelően hidratált bőr képes az optimális, minőségi barnulásra. A megfelelő készítmények használatával akár 40%-kal is növelhető a szolizással elért szín tartóssága.

 

Szolárium nyitását tervezők számára mindenképpen átgondolást igényel, hogy hány készülék üzemelésére van kapacitás és igény, valamint a fekvő és az álló szoláriumot milyen arányban szeretnék elhelyezni a szalonban. A tapasztalatok szerint mindkettő nagy népszerűségnek örvend napjainkban, az álló szolárium elsősorban a gyorsabb barnulást kedvelők körében keresett.