Szolgáltatás

Fotózás Debrecen, Nyíregyháza környékén. Miért érdemes profira bízni?

Legyen akár megismételhetetlen családi, vagy céges esemény, vagy egy weboldalra, közösségi portálra szeretnénk profi fotókat a mobiltelefonnal kattingatott képek ideje lejárt. Nem csak esküvői fotózás céljára, hanem mindenféle egyéb célra is rendelnek már professzionális fotós szolgáltatást, hiszen nagymértékben kiemelkedünk a tömegből, ha a mi oldalainkon gyönyörű, egyedi fényképek jelennek meg.

Fotós Debrecen, Nyíregyháza

Ha a vágyunk egy esküvői fotózás Debrecen vagy Nyíregyháza környékén, arra is van lehetőség, de milyen egyéb fotózásra érdemes profit szerződtetni?

Milyen területeket lehet fellendíteni professzionális képekkel?

  • Rendezvényfotózás
  • Esküvői fotózás
  • Éttermeknek ételfotózás saját weboldalra, vagy a Netpincérre
  • Portréfotózás, imázsfotózás weboldalhoz, önéletrajzhoz
  • Céges imázsfotózás

A fotózás lehet saját helyszínen, külső helyszínen vagy stúdióban, egy hozzáértő fotós megoldja a helyszín bevilágítását, berendezését.

Ha személyeket kell fotózni, akik nem képzett modellek, a fotós dolga, hogy segítsen a beállításoknál, a „pózoknál” és a legjobb, ha ezek a pózok nem erőltetett, izzadságszagú beállások, hanem természetesnek és könnyednek hatnak.

Mit tehetsz, mire figyelj, hogy megbizonyosodj róla, hogy felelősségteljes fényképészt bízol meg egy fotózásra?

Rendelkezik-e tartalék felszereléssel?

Bármikor elromolhat bármi. A mai fényképezőgépek, objektívek a precíziós alkatrészeken kívül egy számítógép elektronikájával vannak ellátva. És minél bonyolultabb egy fotós eszköz annál nagyobb a meghibásodás esélye.
Szóval 2-3 fényképezőgép, és 2-3 objektív, sok esetben 3-4 vaku a minimum felszereléslista. Ez a felkészültség és anyagi ráfordítás nyilván meg fog jelenni a fotós megbízási díjaiban is, hiszen egyenként 7-800 000 Ft értékű eszközökről beszélünk sok esetben.
Nem véletlen, hogy kevés fotós van, aki megfelelő tartalékokkal vállal el egy munkát, és inkább kockáztat. Te szeretnéd kockáztatni az esküvőd fotóit? A gyermeked keresztelőjét? A céged évzáró rendezvényét?

Tegyük fel, hogy elkészülnek a gyönyörű képek. És amikor kivesszük a memóriakártyát a gépből megsérülnek rajta az adatok. Ez sokkal gyakoribb, mint gondolnánk!
A minimum elvárás ma már, hogy a fotós olyan géppel vállaljon el egy megbízást, ami egyszerre két kártyára rögzít. Így azonnal lesz egy biztonsági mentés.
Illetve egy felelősségteljes fényképész már hazafelé az autóban hozdozható HDD-re vagy laptopra menti a képeidet. Így biztosra mehetsz, hogy nem vész el egyetlen pótolhatatlan pillanat sem pélául egy esküvői fotózás során.