Szolgáltatás

A Cascade klímák gyártója a Gree

Cascade klímák

A lakossági és az ipari hűtés területén is minőséget jelent az egész világon a Gree klíma márkanév. 2005 óta a lakossági klíma értékesítés toplistáján az első helyet foglalja el, nem véletlenül. A folyamatosan tartós minőség, a gazdaságos üzemeltetésű klímák és a folyamatos fejlesztés sikerének a kulcsa. Az alacsony frekvenciás inverter technológia (1 Hz), a DC inverteres magas hatékonyságú készülék fejlesztés mind sokat nyom a latba. A korszerű technológia és a modern stílusos külső megjelenésű készülékek sok otthonban megtalálhatók. Összesen 9 nagy gyártó központtal rendelkezik, így igen nagy mennyiségben képes előállítani a klímákat. Hefei, Chongging, Zhuhai, Wuhan, Brazília, Vietnam és Pakisztán területén is rendelkezik gyárral. Az éves termelési kapacitása 60 millió darab lakossági légkondicionáló és mintegy 5 500 000 kereskedelmi légkondicionáló berendezés.

A több mint 20 éve piacon lévő cég légkondicionáló alkatrészeket és kompresszorokat is gyárt a világ elismert márkáihoz. A szigorú minőségbiztosítási rendszer és az innovatív gyártástechnológia tette ma már a harmadik lakossági klímává a Gree által gyártott készülékeket. A készülékek mindegyike környezetbarát és energiatakarékos így bátran ajánljuk otthonokba is. A fűtési és hűtési energiafogyasztás harmadára csökken amennyiben a legújabb inverteres kompresszoros klímákat használjuk. A családi költségvetést igen jól érinti, ha egy ilyen klímának a beszerzéséről minél előbb gondoskodunk.

A New Yorki Times Square LED-es megjelenítőjén már látható a Gree televíziós hirdetése is 2012 márciusa óta. A marketingkampány a gyár növekedésének köszönhető, amely mára már hihetetlen méreteket öltött. A Gree emellett már számtalan nagyszabású sporteseményen is képviseltette magát. Láthattuk a Pekingi Olimpiai Játékokon, a Guangzhou-i Ázsiai Játékokon, a Dél-Afrikai Labdarugó VB-n és a Téli Olimpián Sochi-ban. Láthatjuk, hogy a vállalat terjeszkedése hihetetlen, így biztosak lehetünk abban is, hogy a Gree által gyártott klímák minőséget képviselnek. Ide kattintva többet tudhat meg a világ egyik legnagyobb klímagyártójáról.