Szolgáltatás

A tökéletes formájú gömbfa

gömbfa

A díszfák esetében értelemszerűen azok esztétikussága az egyik legalapvetőbb szempont a kertészeknek. A gömbfa oltott díszfa, ami rendkívül szép és közel szabályos gömb lombalakja miatt igazán kedvelik. Magassága legfeljebb 5-6 méter, ezért például a villanyvezetékek alá is lehet ültetni, hiszen nem fog gondot jelenteni a későbbiekben sem.

A megyeriszabolcskerteszete.hu webáruházban többféle gömbfa is a kínálat részét képezi. Akad a terítéken nagylevelű és kislevelű, virágos és virág nélküli egyaránt. Ez utóbbi ideális választás lehet az allergiás embereknek. Ez az igen attraktív, sűrű lombkoronával rendelkező dísznövény nem válogat a talajfajtákban, jól viseli a fagyokat, a szmoggal szennyezett levegőt, viszont mindenképpen a napos, esetleg félárnyékos helyeket kedveli.

A gömbfa ennek megfelelően városi környezetben is tökéletesen megállja a helyét. Sorokban, egyedileg, de különféle alakzatokat kialakítva is szokták ültetni. A termék kiválasztása után, a virtuális bevásárlókosárba helyezve, a vevőnek először meg kell adnia néhány, a kiszállításhoz és számlázáshoz szükséges személyes adatot. Utána már csak néhány további kattintást kell elvégezni, kiválasztani a kézbesítés módját, valamint a fizetés fajtáját és máris véglegessé válik a gömbfa rendelése. A kiszállítás természetesen csak ültetési szezonban lehetséges.

A végső helyére való elásás után, a gömbfa nem igényel túlzottan sok törődést, de a tökéletesítés érdekében azért érdemes 2-3 évente megmetszeni, a formáját tetszés szerint kialakítani. A gömbfa akármilyen ültetési módban igencsak szépen mutat, szabályossága a rendet, a rendszeretést tükrözi.