Webáruház

Terepjáró kontra városi e roller ár

e roller ár

Kíváncsi, hogy mennyibe kerül egy elektromos scooter? Az e roller ár közötti különbség nagy lehet, de ez a teljesítmény, az akkumulátor kapacitása, a tartozékok és sok más tényező miatt van így. Egy ilyen jármű beszerzésének nem kell megterhelnie a zsebünket és egy kis szerencsével akár 100 ezer Forint alatt is találhatunk megbízható modellt. Az alapmodellek azonban, amelyek árkategóriája több 10 ezer Forintig terjedhet, gyakran elégtelennek bizonyulhatnak.

Egy kis használat után egyszerűen elkezdhetünk többet akarni: nagyobb hatótávolságot, nagyobb teljesítményt, jobb fékeket stb. A minőséggel és a nagyobb lehetőségekkel együtt nő az e roller ár is. Ha városi használatra keresünk elektromos modellt, szerencsések vagyunk, mert ezeknek az áraik sokkal alacsonyabbak, mint a másik változatnak, a terepjáró készülékeknek. Az utóbbi e roller ár néha csillagászati szintet ér el. Ennek és a könnyű használatnak köszönhetően, a városi modellek egyre népszerűbbek és mind többen választják ezt a közlekedési formát.

Jók a felhasználói vélemények a hoverboard Segwayről

Az elektromos gördeszka olyan termék, aminél az árnak nagy jelentősége lehet. Általános vélekedés, hogy egy jó hoverboard Segway modell akár 100 ezer Forintba is kerülhet. Ez igaz lenne? Ezt a kérdést sokan felteszik. Igen és nem. Nem szabad elfelejteni, hogy ezt a készüléket elsősorban kültéren használják, ezért szilárdan kell megépíteni, vagyis ellen kell állnia az időjárásnak, különösen a nedvességnek és a mechanikai sérüléseknek. A szilárd anyagok pedig pénzbe kerülnek.

A hoverboard Segway azonban ugyanúgy használható beltérben is, ahol nem befolyásolják az időjárási körülmények. A jelenleg kapható modellek általában Lítium- vagy Lítium-ion akkumulátorral rendelkeznek, egy teljes feltöltéssel pedig legalább 10 km megtételére alkalmasak. Mivel a legtöbb hoverboard Segway modell legalább 100 kg-ra van méretezve, szinte bármelyik modell ugyanolyan jól használható gyermek vagy felnőtt által. Fontos, hogy a termék IP54-es besorolással rendelkezzen! Ez garantálja a védelmet a porral és a fröccsenő vízzel szemben.