Webáruház

Sokoldalúak, egyszerűek és esztétikusak a fa építőkockák

fa építőkockák

Mindannyiunknak volt egy kedvenc játéka kiskorunkban, amit mindenhová magunkkal vittünk, rábíztuk minden titkunkat, hű társunk volt a játékban, az új tevékenységek és készségek elsajátításában. Nosztalgiával emlékszünk vissza a kopottas plüssmackóra, amit anyukánk többször is „megoperált” tűvel és cérnával. Imádtunk játszani és tanulni a szüleink által kiválasztott játékokkal, amelyek támogatták a fejlődést és megmutatták, milyen szép, színes és csodálatos a világ.

A fa építőkockák, a plüssmackó mellett, szintén a kedvenc játékaink egyikei voltak és még napjainkban is messze az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban vásárolt darabok közé tartoznak ajándékba vagy egyszerűen csak úgy, alkalom nélkül. A világ minden táján, minden korosztály, nemtől függetlenül játszik velük. Az egyszerű, színes és sokoldalú fa építőkockákból bármit meg lehet építeni, amit a kis építő fantáziája megkíván. A fa építőkockák nemcsak ideális kiegészítői lesznek más játékoknak, hanem a kisgyermek megfelelő fejlődését is támogatják életének egy adott szakaszában.

Az ilyen típusú játékok serkentik az esztétikai érzéket, lehetővé teszik a kézügyesség, a felfogóképesség, az előrelátás és a motoros koordináció fejlődését, támogatják a különböző formák, alakzatok, színek, árnyalatok és geometriai alakzatok megismerésének folyamatát, valamint türelemre tanítanak. Azonban a fa építőkockák vitathatatlanul legnagyobb előnye, hogy semmiképpen sem sugallják a gyermeknek, hogyan mit játsszon velük. A kicsinyünkön múlik, hogy milyen konstrukciót hoz létre egy adott napon. Ez az, ami a legszebb ebben a játékban: a szabadság, amit ad és messze ez a legértékesebb szempont, amit egy gyermek megtanulhat.