Szolgáltatás

A Pub Crawl Budapest minden este készen áll bejárni a város romkocsmáit

Felfedeznéd a főváros legjobb romkocsmáit? Italoznál, ismerkednél és elengednéd magad kicsit? Minden korábbinál több, nívós romkocsma található meg Budapest területén, melyek közül a leginkább kedveltek 2004 óta vannak jelen a piacon. Közös jellemzőjük, hogy általában valamilyen régi épületben kapnak helyet, és sajátos belső teret alakított ott ki tulajdonosuk. Nem ritka, hogy egyedi bútorok, dekorációs elemek is helyet kapnak a szórakozóhelyeken, és népszerűségüket talán épp ennek köszönhetik. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbben azokat a vendéglátó egységeket részesítik előnyben, amelyek hangulatukat illetően is valami újat, különlegeset tudnak nyújtani.

A kulturált és kevésbé kulturált alkoholfogyasztás megtestesítői ezek a 2004 óta létező hungarikumok, erre alapozza üzletét a Budapest Pub Crawl. Segítségével felfedezheted a főváros legjobb romkocsmáit, és sorra járhatod azokat a szórakozóhelyeket, amelyeket semmiképpen sem érdemes kihagyni a budapesti látogatás során. Nem csak hazai, hanem sok esetben külföldi turisták is szívesen választják az efféle nem szokványos idegenvezetést, melynek hála a budapesti éjszakai élettel ismerkedhetnek meg a vendégek.

S hogy melyek a leginkább kedvelt italok egy kocsmatúra során? A sör hamisítatlan kedvencnek számít, már csak azért is, mert nem állsz a fejre tőle azonnal. Érdemes tartalékolni erőidet, hiszen ha már a második állomáson bepálinkázol, akkor tényleg nem sokat látsz majd a fővárosi éjszakai életből. Beülhetsz egy jó fröccs mellé is, de akár egy ízletes vacsorát is megkoronázhatsz egy-két pohár borral. Persze az alkoholfogyasztás a romkocsmákban nem mindig ilyen kulturált, így ha igazán elengednéd magad, és néhány tömény is lecsúszna, akkor nem fogod kellemetlenül érezni magad.

A romkocsmákban az oldott hangulatnak köszönhetően az ismerkedés is egyszerűbben megy. Mindegy, hogy egy rövid, de annál szenvedélyesebb ismeretséget keresel, vagy a világ más tájairól érkezettekkel dumálnál egy jót, a kocsmatúra során mindegyikre lehetőséged nyílhat. Ismerd meg a budapesti éjszakai életet, kalandozz a jó piák és az igényesen kialakított romkocsmák világában profik vezetésével. A legjobb helyek után pedig irány az ágy, hiszen valószínűleg lesz mit kipihenni, ha a kínzó macskajajt szeretnéd elkerülni.