Egészség

A pszi sebészet műtét kés nélkül történik, úgyhogy igazán nincs miért félni

pszi sebészet

pszi sebészet lényege, hogy a test képes legyen magától is meggyógyulnia, ezért nincs is szükség vágóeszközre, hogy eredmény születhessen. A hagyományos műtéteknél testünket megnyitják, ezáltal seb keletkezik, amely igen nehezen tud begyógyulni. Sokszor ezek a sebek végérvényesen el sem tűnnek, és életünk végéig viseljük a hegeket. Az öngyógyulási folyamatokat a pszi műtét beindítja, hiszen a szervezet átprogramozásáról van szó. A pszi műtéteket egy gyógyító végzi el, akinek a beavatása már megtörtént. A műtét során olyan technikákat alkalmaz, amelyet a Fülöp-szigeteki gyógyítók, a logurgok is végeznek. A műtét során a gyógyító a kliens energetikai testében végzi el a műtétet, amely nem jár sebbel. A teljesen vérmentes beavatkozás a fizikai testre is hatással lesz.

A pszi sebészetet alkalmazzák a daganatos megbetegedéseknél is. Ilyenkor a műtét után egyáltalán nem képződik seb, nem kell hosszas felépüléstől tartani és fájdalom csillapítására sem lesz szükség. A műtét segítségével akár a daganatok is eltüntethetők. A gyors és hatékony módszert mindenkinek ajánljuk a hagyományos műtéti beavatkozásokkal szemben.

A komplikációmentes műtét egy energetikai sebészeti beavatkozás, amelyet bárkin el lehet végezni. Ide nem kellenek előzetes laboreredmények, nincsen több napos kórházi kezelés és nem kell a kórházban sem bent maradni. Minden előnye megvan, amely egyre népszerűbbé teszi a páciensek körében. Természetesen egy előzetes egészségi állapot felmérés történik, és ha ezen a vizsgálaton megállapítást nyer, hogy a páciens alkalmas a műtétre, akkor elkerülhető a fizikai műtét.

Magyarországon sokan nem is ismerik ezt az eljárást és még életükben nem hallottak róla, hiszen az energetikai sebészet egy különleges módszer. A pszi sebészet egészen az ősidőkből származik, hiszen már ekkor alkalmazták, bár nem abban a formában, mint ahogy ma. A fizikai test mentális gyógyítása a szellemgyógyászat, amellyel már a druidák is foglalkoztak. Számos írásos emlék maradt ránk a középkori magyar inkvizíció idejéből, amikor a táltosok is hatékonyan alkalmazták a módszert.