Szolgáltatás

Nyárnyitó fesztivál Esztergomban: íme a fellépők!

A nyári időszakban szinte egymást érik a szabadtéri rendezvények és fesztiválok, s gyakran nem könnyű kiválasztani azt, amelyik ideális lenne minden szempontból. Ha a fővároshoz közel szeretné tölteni szabadidejét, de a természeti értékekről és a kirándulási lehetőségekről sem mondana le, akkor Esztergom kitűnő választásnak bizonyul. Alapvető idegenforgalmi vonzereje és látnivalói mellett 2017. június 23-24 között itt kerül megrendezésre a Fesztiválsziget rendezvénysorozat.

A Nagy Duna sétányon nem kisebb sztárokkal találkozhatnak majd a látogatók, mint Charlie-val, vagy a szintén 23-án színpadra lépő The Tarantino Connection csapatával. A 24-ei napon sem lesz hiány ritmusból, hiszen Caramel után a The Rugó szórakoztatja majd a nagyérdeműt. A Nyárnyitó Fesztivál programjainak összeállításakor a szervezők arra törekedtek, hogy mindenki találhasson az igényeinek megfelelő elfoglaltságot. A hagyományok őrzése éppen úgy fontos célja a rendezvénynek, mint a napjainkban népszerű előadók és zenekarok városba csábítása.

A jegyek online is igényelhetőek, a fesztivál két napos, a szállás kihozható olcsón is egy környékbeli panzióban. A hasonló programok kapcsán gyakran szempont a szálláshely kiválasztásakor az ár, hiszen rendszerint a fiatal korosztály szokott messzebbről érkezni. Ugyan a Dunakanyar páratlan panorámájához gyakran igencsak színvonalas wellness hotelek társulnak, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne olcsón megoldani a szállásfoglalást. Ehhez érdemes segítségül hívni a világhálót, ahol a megfelelő weboldalon néhány kattintással szűrhetünk egyéni igényeink szerint.

Ma már az ifjúsági szállásokhoz is tartozhat medence, így a korrekt árak oltárán nem kell feláldozni a kényelmet. A panziókban igénybe vehetünk sokszor olyan szolgáltatásokat is, mint a masszázs, vagy a különféle wellness kezelések, ráadásul a legtöbb szolgáltató a Szép kártyát is elfogadja fizetéskor. Ez utóbbi lehetőségről célszerű már a foglalás előtt tájékozódni.

A Dunakanyar térsége nem csak a fővároshoz való közelsége miatt kedvelt, hanem természeti értékei és ember alkotta építményeinek apropóján is. A nyári pihenés, vagy egyszerűen csak egy hosszú hétvége erejéig mindenképpen érdemes felkeresni valamelyik itt fekvő várost, hiszen a környék felejthetetlen élményeket tartogat az aktív pihenéstől kezdve egészen a városnézésig és a zenés rendezvényekig.