Szolgáltatás

Ne bízzuk magunkat a természet szeszéjeire

A sátor kölcsönzés, vagy sátor bérbeadás egy szinte napról-napra fejlődő iparág Magyarországon. Biztosan ön is szervezett, vagy legalább részt vett már kerti partin, szabadtéri rendezvényen. Egészen a kis, családi összejövetelektől, sütögetésektől, a céges rendezvényeken át, a hatalmas fesztiválokig, minden szabadtéri programhoz érdemes sátrat állítani.
Igaz, itthon még nem terjedt el túlságosan a kert végi sütögetéskor felállított sörsátor használata, de aki járt már úgy, hogy a természet közbe szólt, például egy, a semmiből érkezett zivatarral, vagy valaki a nyári melegben hőgutát kapott a szórakozás közben, az nem követi el még egyszer azt a hibát, hogy nem készül fel eléggé a természet változékonyságára.
Ugyan ez természetesen a százezres fesztiválokra is igaz. Ha szabadtéri programot rendezünk, akkor egyszerűen nem tehetjük meg, hogy a jó hangulatot a természet jószívűségére bízzuk, még akkor sem, ha az előrejelzések szerint semmi esélye a bajnak.
A sátor kölcsönzés szerencsére, ma már mindenki számára elérhető, megfizethető. Ráadásul a sátor bérbeadás hozzátartozója az eszköz szállítása, össze- és szétszerelése, valamint a garancia arra, hogy jó állapotú, jó minőségű és tiszta sátrat kapunk.