Szolgáltatás

Miért érdemes kipróbálni az Aviva tornát?

Aviva tornát

Gyakran tapasztalnak a nők saját magukon olyan testi tüneteket, amelyeknek hátterében „csak” hormonális probléma áll. A csak ezesetben azért van idézőjelben, mert annak ellenére, hogy komolyabb hatással vannak a hormonok szervezetünkre, még is számos módszerrel már viszonylag jól lehet kezelni a panaszokat, amiket okoznak. Sok hölgynél szokott előfordulni, hogy valamiért szabálytalan a ciklusa, nem sikerül teherbe esnie, esetleg csontritkulást állapítottak meg nála. Ezek a tünetek mind-mind a hormonháztártás zavaraira is visszavezethetők. A felsorolt kellemetlenségek pedig nagyon meg tudják nehezíteni az elszenvedőjük életét. Ön is tapasztalt hasonló tüneteket magán? Nem kell nagyon megijedni, hiszen mi most mutatunk egy olyan módszert, mely megoldást kínálhat a hormonális panaszokra.

A megoldás neve az Aviva torna. Nem hallott még róla, és nem tudja mi is a lényege? Az Aviva torna egy olyan módszer, ami kifejezetten tud segíteni a hormonális egészséghez kapcsolódó panaszokon (forrás: valtozasmuhely.hu). A torna lényege, amelyet Aviva Gabriella Steiner, magyar származású tornász és fizikoterapeuta fejlesztett ki, hogy a külső és belső izmok mozgatásával próbáljuk megváltoztatni a szerveztünk hormonális állapotát. Nem csak a nőknél, de a férfiaknál is pozitív hatást fejt ki a hasi-, a gát-, és a farizmok megtornáztatása. Milyen panaszokon segíthet még az Aviva torna a fent felsoroltakon túl? Nőknél a havi ciklus beállításán, és termékenységi problémákon túl, mióma és ciszta eltüntetésére, túlzott mennyiségű vérzés csökkentésére, vagy akár szülés utáni inkontinenciára is javasolni szokták a torna elkezdését. Férfiaknál sokat segíthetnek az Aviva gyakorlatok a hímivarsejtek számának növelésébe, fokozni lehet a potenciált, meg lehet szüntetni az impotenciát, és a prosztataproblémák kialakulásának megelőzésében is hasznosak lehetnek. Ahogy olvassák, igen sokrétű pozitív hatást érhetnek el, ha belevágnak az Aviva torna elsajátításába.

Felkeltettük az érdeklődést? Keressék fel bátran a linkelt oldalt, ahol az mellett, hogy mindent megtudhatnak majd az Aviva módszerről, az elsajátításához szükséges tanfolyamra is tudnak majd jelentkezni. A közeljövőben induló tanfolyamok időpontjai szintén szerepelnek az oldalon. Az alaptanfolyam mindössze 4 órát vesz igénybe, utána szabadon lehet dönteni, hogy otthonunkban végezzük-e a tornagyakorlatokat, vagy közösségben a gyakorló órákon. A pontos helyszínt, és a tanfolyam árát is megtudhatják majd, ha ellátogatnak a honlapjukra. Az oldalon a sok hasznos információ mellett pedig még visszajelzéseket is olvashatnak a torna jótékony hatásairól, melyek megadhatják a kezdő lökést annak irányában, hogy kipróbálják ezt az egyedülálló hormontornát.

Bármilyen kérdésük lenne, keressék bizalommal az oldal munkatársait az ott megtalálható elérhetőségek bármelyikén! Ne feledjék, nem kell feltétlen együtt élni a hormonzavar okozta kellemetlenségekkel, van megoldás!