Szolgáltatás

Miért előnyös a műgyanta padló?

Az iparban, raktározásban gyakran van szükség olyan egyedi megoldások alkalmazására, amik eredményeképpen teljesen pormentes felületek lesznek kialakítva. A műgyanta padló ebből a szempontból kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Az élelmiszergyártás során nem elég a csarnokok, előállító üzemek padlózattát csak betonnal burkolni.

A csempézés egy viszonylag hatékony eljárás, de a fuga jelenléte miatt még mindig nem tökéletes. A műgyanta padló ezzel szemben olyan, mintha egyetlen nagy burkolólap lenne lefektetve a teljes területen. A hézagmentes és teljesen portalan felület könnyedén takarítható. Igény szerint bármikor felújítható, így maximálisan az elvárásokhoz idomítható rendszert kapunk. A beton önmagában azért nem felel meg sok esetben, mert sajátos felépítéssel rendelkezik.

Egy olyan porózus, szivacsos szerkezet, ami amellett, hogy felszívja a nedvességet, még könnyedén porlik. Ezért szokták gyakran le glettelni a felületét, de sok esetben ez sem elégséges. Ugyanakkor kiváló alapot jelent, amire a műgyanta padló könnyedén felvihető. a helyben öntött megoldás teljesen bevonja a beton részt így meggátolja a nedvesség felszívását, valamint a porképződést.

Természetesen egy olyan megoldásról van szó, ami megfelelő szakértelmet és felszereltséget követel meg minden tekintetben. A műgyanta padló készítés tehát szakemberekért kiált. Az ipari megoldások mellett gyakran alkalmazzák magánházak esetében, bár valamivel költségesebb, mint a megszokott eljárások, ezért kevésbé részesítik előnyben. Fantasztikusan fénylő és egyedi színekben pompázó megoldások léteznek, amiket megéri okosan kihasználni.