Szolgáltatás

Mennyibe kerül egy hűtő fűtő klíma, és hogyan zajlik a beszerelése?

Megesik az, hogy egy klímatulajdonos sincs azzal tisztában, hogy a készülékén milyen funkciók vannak, a napjainkban forgalmazott berendezések nagy része pedig akár az egész év során bátran használható.
Másrészről az emberek nagy része bizonytalanul áll azzal szemben, hogy mennyire érheti meg anyagilag a hűtő és fűtő klímáját egész évben, így ősszel, és télen fűtésre is használni. Sokan a mai napig azt gondolják, hogy a készülék túlságosan sok áramot fogyaszt, így, ha fűtésre is használnák, igen nagy villanyszámlával találnák magunkat szemben.

 

Hűtő és fűtő klímák árai

Egy elektromos radiátor működése során például 1kW elektromos energiából tud 1kW hőenergiát előállítani, míg a klímák ezzel szemben akár négyszeres hatásfokkal is képesek működni.

A klímaberendezések megvásárlása általában egy hosszútávú beruházás. Ha olyan készüléket tudunk vásárolni, mely a célunknak maximálisan meg tud felelni, akkor nem csak energiát, hanem akár pénzt is tudunk spórolni. Egy jó minőséggel rendelkező hűtő fűtő klíma egyszerű használatot is biztosít, és nem csak lehűti, és felmelegíti a lakás levegőjét, hanem tisztítja is azt akkor, ha a berendezés a megfelelő szűrési technológiákkal rendelkezik. A hűtő és fűtő klímákára leginkább a minőségétől függ. Az alsókategóriás termékek már 200 000 Forint alatt a miénk lehet, míg a középkategóriás klímák 200- 400 000 Forint között vásárolható meg.

 

Ki végezheti el a hűtő fűtő klímák beszerelését?

 

Fontos tudni, hogy a hűtő fűtő klíma beszerelését csak szakképzett ember végezheti el. A klíma beszerelése 2-4 órát szokott igénybe venni, normál esetben a nagyonklima.hu szakembereinek.

Kimérik a méreteket, és megkapja a végleges helyét a kültéri, és beltéri egység is. Az elektromos bekötések, és a tömítések ellenőrzése, és a vákuumozás után a klíma beszerelésének az utolsó lépése, a próbajárat következik.
Ha minden megfelelően működik, akkor a szakemberek kitöltik a számlát, illetve a szükséges garanciát is.