Egészség

Magyarországon is hatalmas a választék gluténmentes ételekből

gluténmentes ételek

schaer.com weboldalon megnézheti, hogy hol találhat olyan üzleteket, amelyek gluténmentes ételeket árulnak. Nyaralás közben sem kell lemondani a gluténmentes étrendről. A Schar weboldalán a GlutenfreeRoads alkalmazás segítségével a gluténmentes lelőhelyek hamar megtalálhatók. A gluténmentes vásárlások, az ebédszünetek mind sokkal egyszerűbben kivitelezhetők, ha használjuk a keresőt.  A folyamatosan növekvő adatbázisban egyre több a cím. Az adatbázis mellett további segítséget nyújt a Schar klub, ahol a vásárlók folyamatos visszajelzései is olvashatók. A vásárlók értékelése sokat segíthet abban, hogy megtaláljuk a szükséges élelmiszereket.

 

A portálon gluténmentes tippek és receptek is megtalálhatók, így itt tulajdonképpen minden szükséges információhoz hozzá lehet férni annak érdekében, hogy tökéletes gluténmentes életmódot folytassunk. A rendszer folyamatos frissítése és ellenőrzése garantálja, hogy az itt fellelhető információk valósak. Gluténmentes témakörben itt minden információt megtalálunk. Egy kellemes. ebéd vagy egy ínyenc ételsor bármikor kivitelezhető. Az itt fellelhető ételreceptek segítenek mindenkinek abban, hogy normális életet éljenek még úgy is, hogy közben teszik ezt teljesen gluténmentesen. A keresőben országra, városra és régióra is rá lehet keresni, így bárhol is járjunk a receptek és lelőhelyek elérhetők. Számtalan gluténmentes étterem, kávézó, fagylaltozó és pizzéria is elérhető a weboldalon.

A Schar oldalán olyan szupermarketeket találhatunk, amelyekben a gluténmentes. termékek teljes tárháza elérhető. Különleges kekszek, kenyerek és egyéb péktermékek. Magyarországi és külföldi címeket is tartalmaz az adatbázis, így a külföldi családi nyaralás során sem árt a weboldalt elmentenünk, hogy bármikor rákereshessünk a lelőhelyre az adott országban. Minden sikeres nyaralás alapfeltétele a szálláshely megléte és a megfelelő ellátás. A könnyen átlátható alkalmazás a gluténmentes pontokat pillanatok alatt elérhetővé teszi a világ számos pontjáról. Gluténmentes címkék megtalálása, receptek, étrendek és termékek is fellelhetők az oldalon. Az alkalmazás segítségével GPS lokalizációs sugárkeresést is végre lehet hajtani, amely egy útvonaltervezésben nagy segítséget jelenthet. A receptarchívumban igen sok recept bújik meg, így, ha egy apartmanban nyaralunk, ahol konyha is megtalálható, akkor minden nap elkészíthetjük saját gluténmentes menünket.