Szolgáltatás

Kipróbálta már az élményfestést Budapesten?

Sokan szeretnek csak úgy rajzolgatni, festeni vagy egészen egyszerűen firkálgatni. Ha nem igazán találjuk meg az utat, hogy tényleg komolyabb művek kerüljenek ki kezeink közül akkor az élményfestés erre tökéletes. Ma már nincsen szükség arra, hogy hosszabb tanfolyamokra járjunk, elegendő, ha egy-egy alkalmat veszünk igénybe. Egy-egy ilyen alkalom után igen nagyot lehet haladni és máris sokkal szebb képeket tudunk festeni. Az élménykuponért cserébe saját műalkotást készíthetünk egy ismert festmény alapján.e

Az élményfestéshez semmilyen előképzettség nem szükséges. A legfontosabb, hogy az élmény voucher tulajdonosa legyen nyitott és hagyja, hogy elragadja az ár. Mindenki művész csak nem tud róla! A program során képzett képzőművészek segítik a résztvevőket abban, hogy mikor milyen eszközzel és milyen módszerrel készítsék el képeiket. A program 3 órás és ezalatt az idő alatt egy mesterművet lehet elkészíteni. Az elkészült remekművet minden résztvevő hazaviheti, így otthon büszkén mutathatja meg családjának és barátainak festőtudományát.

Ezen a programon mindenkinek lehetősége nyílik, hogy álmai képét fesse meg. A festéshez szükséges eszközöket, festékeket biztosítják, így erről nem kell gondoskodni. A szakértők minden egyes lépésben segíteni fognak, így nagyon gyorsan ki fog derülni, hogy ki mennyire tehetséges és mi rejlik benne, amelyre eddig álmában sem gondolt. A jó hangulatú társaság garantált és az elkészült remekművet akár saját otthonába is kiállíthatja a boldog voucher tulajdonos. Az élménypláza oldalán emellett még számos más élményt is meg lehet vásárolni voucher formájában. Év közben számtalan jeles nap van így ezekre érdemes inkább a virágcsokor és az apróbb ajándékok helyett egy vouchert ajándékozni. Ma már egyre divatosabb és sokan rájöttek arra, hogy egy ilyen ajándék sokkal tartalmasabb, mint a divatjamúlt meglepetések. Férfiaknak, nőknek, gyerekeknek is kínálnak élményeket, így egy hétvégére akár ünneplés nélkül is vásárolhatók a kuponok. Órákon keresztül meg lesz a kicsik és a szülők elfoglaltsága, így végre a család összes tagja aktívan kikapcsolódhat.