Építkezés

Kép ragasztása falra a kívánt alapossággal

kép ragasztása falra

A gyakran szürke, téli hétköznapok elmúlásával az embernek kedve támad kicsit nyitni az éledő természet felé. A tavaszi nagytakarítás valahol ezt mutatja. Ilyenkor viszont többre is vágyhatunk, mint rendet tenni magunk körül, mivel könnyen felmerülhetnek olyan kiváló lakberendezési ötletek, amik a megfelelő alapanyagokkal egyszerűen kivitelezhetők. A kép ragasztása falra több céllal történhet. Amíg odakint tomboltak a hideg szelek, addig számtalan jó ötlet merülhetett fel bennünk és a kellemes idő megérkezésével bátran nekiláthatunk ezeket valóra váltani.

Hosszú hónapokat eltöltve a 4 fal között könnyen kedvet csinál ahhoz, hogy némi átalakítást végezzünk a megszokott életmódunkban. A kép ragasztása falra bizonyos elképzelések mentén igazán előnyös lehet. Természetesen korántsem mindegy, hogy milyen formában látunk neki ennek a feladatnak. Alapvetően azonnal fúró és csavar után nyúlnánk, de megesik, miszerint ez az opció elvetendő. A túl kemény, például beton falak áttörése, még egy kis lyuk erejéig is csak komoly erővel lehetséges. A régebbi, még tapasztott felületek, amik mögött gyakran vályogtégla található, a másik végletet képviselik.

A kép ragasztása falra ilyenkor a veszett fejsze nyele gondolhatnánk, de a modern technológia ad kellő segítséget a Sikaflex® 118 Extreme Grab formájában. Ennek a speciális ragasztónak a közbeiktatásával a kép ragasztása falra tényleg gyerekjáték lesz. Csak a megfelelő előkészületeket kell elvégezni, némi tisztítás formájában és már következhet a kívánt elem helyére illesztése kiemelt pontossággal.