Webáruház

Impozáns rusztikus kandallók a kínálatban

rusztikus kandallók

A Benkel műhelyében olyan minőségi tűzterek várják az érdeklődőket, amelyek az innovatív funkciókon túl, magas esztétikai jegyeket hordoznak magukon. A modern és a rusztikus kandallók egyaránt népszerűek a magyar márka termékei között. Az utóbbi akár az antik bútorokkal berendezett házakba is megfelelő választás lehet, illetve a mediterrán stílusú otthonokban is harmonikus összhatást képes teremteni. A rusztikus kandallók szürkevas öntvényből készülnek, ami a hősokkal szemben erősebben ellenáll, mint a lemezből készült termékek.

Az élettartamuk éppen emiatt hosszútávon garantált és biztosak lehetünk abban, hogy bármelyik darab az otthonunk stabil és esztétikus elemévé válik. Az opcionálisan választható szerelvények alapáras antracit szürke színben vagy feláras réz és antik megjelenésben is elérhetőek. A rusztikus kandallók továbbá a megrendelő igényeinek megfelelően teljesen egyedi lábmagasság szerint állíthatóak be. A Benkel jóvoltából a sajátos elképzelések exkluzív kivitelben ölthetnek testet.

Fatüzelésű beépíthető kandalló a téli pihenéshez

Képzelje el, hogy kint hull a hó, bent pedig egy takaróba süppedve élvezi a tűz látványát és a kellemes meleget. A fatüzelésű beépíthető kandalló varázslatos hangulatot teremt bármelyik otthonban és természetesen a fűtőértéke is igen magas, főleg akkor, ha rácsatlakoztatjuk a kiépített központi rendszerre. A fatüzelésű beépíthető kandalló vízteres modelljei révén, azokban a helyiségekben is meleget hozhatunk létre, amelyek távol esnek a tűztértől, hiszen a radiátorokba érkező meleg víz gyorsan érezteti a hatását.

A légfűtéses kandallóbetét a szoba levegőjét cirkuláltatva melegíti fel, ráadásul képes a szomszédos helyiségekben is a hatást kifejteni, a megfelelően kiválasztott légtechnika jóvoltából. A Benkel fatüzelésű beépíthető kandalló kínálata izgalmas variációkban jelenik meg. A sütős verzióval a vacsoránkat is elkészíthetjük, a panoráma betétekkel pedig közel 1 méteres tűztérfronton át élvezhetjük a lángok varázslatos látványát.