Szolgáltatás

Hordozható töltő

A power bank vagy hordozható töltő ma már szinte nélkülözhetetlenné vált tartozék a telefonodhoz. Írásunkban körbejárjuk fontos-e hogy drágát vásárolj belőle vagy az olcsóbb is tudja, amire neked szükséged van. Sokunk által alkalmazott szabály, ha jó minőséget akarunk, minden esetben a drágát választjuk. A gyakorlatban ez nem ilyen egyszerű, egy kedvező áru külső akkumulátor is megfelelő lehet a céljaidra, csak el kell döntened mi is az elvárásod ezzel kapcsolatosan. Valószínűleg te is ismersz olyat, aki remek áron vásárolt ilyen olyan külföldi oldalakról igen kedvező áru termékeket aztán a használatba vételkor kiderült, hogy bizony teljesen használhatatlanok, legalábbis a telefon feltöltése egyetlen egyszer sem volt megoldható a segítségével. Ha megbízható és kedvező áru terméket szeretnél, válaszd inkább az akciósat.

A tapasztalatok szerint a power bank vagy usb power bank ára legalább a kapacitását jelző számérték ötven százaléka legyen forintban kifejezve. Például ha 20ezer mAh akkumulátorra van szükséged, akkor legkevesebb 10ezer forintot szánj rá, ha nem akarsz csalódni. Az ennél olcsóbb készülék valószínűleg gyenge minőségű hamisítvány, aminek eredményeként csupán egy használhatatlan kacattal leszel gazdagabb és persze némi tapasztalattal. A túl drága napelemes power bank vagy hagyományos működésű is gyanús, ez esetben a kereskedő telhetetlenségére kell gyanakodni. Érdemes szétnézned az ár összehasonlító portálokon mielőtt vásárlásra adod a fejed.
Összefüggésben van a külső akkumulátor súlya és a minősége?

Szeretnéd, hogy minél könnyebb legyen, végül is egy hordozható töltőről beszélünk és senki sem szeret cipekedni. az igazság az, hogy az akkuk súlya összefüggésben van az erőforrásukkal, tehát ha túl könnyűnek találod, kezdj el gyanakodni, hogy egy tetszetős másolatot készülsz megvásárolni. Hasonlítsd össze több típus adatait, így könnyebb lesz döntened.
A választás előtt mindig gondold, át mire fogod használni. Napi szinten szükséged lesz rá, mert állandóan úton vagy és bizonytalan hol fogod tölteni a telefonod vagy csak a hétvégi kiruccanáshoz szükséges. Muszáj, hogy különleges, egyedi kinézete legyen, és többet tudjon egy átlagos külső akkumulátornál vagy megfelel a szokásos is.

Hányszor kell feltöltened a power bank segítségével a mobiltelefonodat anélkül, hogy újratöltenéd az eszközt, ha ez megvan, akkor a kapott eredményt duplázd meg és szorozd meg a telefonod akkumulátorának kapacitásával és megkapod milyen teljesítményű powerbankra van szükséged. Ha iPhone 7 amit töltened kell a napi egyszeri feltöltéséhez elégséges egy 5000 mAh teljesítményű powerbank. A mobilod kapacitását azért számoljuk kétszer, mert a gyártók a beépített cellák maximumát írják rá az akkumulátorra a valós teljesítmény technológiai okokból mindig kevesebb. Válassz okosan hordozható töltőt és nem fogsz csalódni.