Szolgáltatás

Házi szennyvíztisztítás – újraértelmezve

A szennyvíztisztítással összefüggő előítéletek felülírásának kora beköszöntött. Annál is inkább, hogy manapság bárki számára elérhető az a magas minőségű technológia, ami nem csupán megfizethető, hanem egyéb haszonnal is jár az alkalmazása. Mindennek tetejében még a környezet védelme is megvalósulhat.

A megtisztított víz újra felhasználható?

Igen, talán ez az egyik olyan pozitívum, ami külön kiemelést érdemel. Mert nem elég, hogy a haziszennyviztisztitas.hu oldaláról beszerezhető berendezések mindegyike szagtalanul, csendesen, minimális áramfogyasztással végzi a dolgát, de alapvetően roppantul kevés, amúgy komposztálható iszap keletkezik mindeközben. És a hőn áhított megtisztított víz, ami aztán újra visszaforgatható például kertöntözés vagy elszivárogtatás során. Ez egy olyan előny, aminek az értéke konkrétan anyagiakban is mérhető, hiszen a víz értéke egyre inkább felbecsülhetetlen.

És ha már költségek. Az innováció segítségével egy az egyben kiválthatóak a szennyvízcsatornával, valamint a talajterheléssel összefüggő díjak. A berendezések képesek a háztartásban keletkező összes szennyvíz megtisztítására, vagyis a fürdés, mosogatás, mosás, vécéhasználat közben keletkező szennyvíz tisztává varázslása, majd az ilyen módon létrejövő tisztított víz újbóli felhasználása nem ütközhet akadályokba.

A gépek mindegyike könnyedén, egyszerűen használható, mivel a tartályokban nincsenek mechanikai szivattyúk vagy mozgó alkatrészek. A rendszerek légfúvó közbenjárásával végzik a feladatukat. Naponta akár hatszáz liternyi, vagy nagyobb szerkezet esetén még ennél is több szennyvíz megtisztítása realizálható, ami még egy nagyobb háztartás igényeit is gond nélkül képes kielégíteni.

Az esetleges javíttatás mennyire nehézkes?

Semennyire! A termékekre két év garanciát biztosítunk, és tíz év gyártói garanciát adunk. A szakszervíz hálózatunknak köszönhetően, ha bármilyen gond merül fel, akkor annak a gyors, eredményes orvoslása nem várathat magára. A megbízhatósághoz ez is hozzátartozik.