Szolgáltatás

Hasplasztika szülés után – Mire lehet számítani?

Hasplasztika szülés után

Az, hogy kinek mennyire feszes és rugalmas a bőre, teljesen egyén függő. Van olyan, aki egy nagyobb súlyvesztés vagy épp terhesség után hipp- hopp visszanyeri a bőre feszességét a hasán, ám olyan is akad, akinek már soha nem tudja a bőre az eredeti alakját felvenni. Az utóbbi hölgyek vannak nehezebb helyzetben, hiszen a lógó, megereszkedett bőr nem csak rendkívül zavaró lehet, de nagyon oda kell figyelni arra is, milyen ruhával lehet kellőképpen takarni a test ezen hibáját. Előbb- utóbb pedig komolyabb komplexusok is kialakulhatnak a lógó hastól, vagy rosszabb esetben az úgynevezett kötényhastól. Szerencsére nem kell beletörődni egy ilyen problémába, létezik megoldás!

A modern orvostudománynak hála a test számos hibáján lehet már javítani a plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően. A hasplasztika szülés után, esetleg nagyobb fogyás után sokaknak adhat reményt arra, hogy újra úgy élhessék az életük, mint azelőtt. A legtöbben arra szoktak a kíváncsiak lenni, hogy mire lehet számítani majd a plasztikai beavatkozás után. Erre a tökéletes választ egyértelműen egy szakember tudja csak adni. Dr. Falus György hasplasztika sebész szerint „a végeredmény azonnal látható, de a végleges forma csak hónapokkal a műtét után alakul ki, amely utáni heg a kétrészes fürdőruhából éppúgy nem látszik ki, mint a bikiniből”.

Mi pontosan a hasplasztika műtét menete? Mindenképpen egy alapos és mindere kiterjedő orvosi vizsgálattal kell kezdeni, úgy, mint EKG, labor, vagy épp mellkasröntgen, hiszen a 2- 3 órás beavatkozást altatásban szokták végezni.  A bemetszés mindig rejtett helyen történik, ennek köszönhető az, amit már fentebb is írtunk, hogy később nem fog látszódni a heg fürdőruhában sem. Az operáció másnapján haza lehet menni, ám több mint egy hónapig egy speciális haskötő viselése lesz az előírás. Fontos, hogy a heget se napfény, se szolárium fénye ne érje körülbelül 6 hónapig, mivel ezzel lehet csak megelőzni a heg eldeformálódását.

A későbbi végeredmény egészen elképesztő lehet, hiszen a megereszkedett has újra lapos és feszes lesz. A plasztikai beavatkozással még a striáktól is búcsút lehet venni, és olyan egészségügyi problémákkal sem kell többet szembesülni, mint például a megereszkedett bőr alatti gombás fertőzés. Amennyiben ön is szeretne a szülés utána a hasplasztika lehetőségével élni úgy, hogy a legjobb kezekbe kerül, keresse bizalommal Dr. Falus György plasztikai sebészt. A linken elérhető oldalon online tud bárki egy ingyenes, személyes konzultációra időpontot foglalni. Egy ilyen beszélgetés alatt még alaposabban utána lehet járni annak, mire lehet számítani a hasplasztika után, és minden fontos egyéb kérdést is fel lehet tenni.