Szolgáltatás

Ha igazán profi, a világ végén is lehet, megéri

A digitális világban, hogy egy reklámügynökség Budapesten, vagy éppen pont Debrecenben van e, az igazából, majdnem teljesen mindegy. Szerintem, ha jó az adott online marketing ügynökség és tényleges eredményeket tud felmutatni, akkor akár Indiában is lehetne, a lényeg, hogy segítse a cég fejlődését.
Ennek ellenére, elismerem, hogy nem rossz, ha az adott online marketing ügynökség irodája fizikailag is elérhető helyen van, mert én is szeretem a valós kapcsolattartást, főleg, hogy olyan feladatra kérem meg őket, ami komoly mértékben befolyásolhatja cégem jövőjét.
Magyarország, szerencsére nem túl nagy, így ha nem pont a saját városunkban van az adott cég, hanem a fővárosban, vagy másik nagyvárosban, az még nem nagy tragédia, hiszen évente egy-két alkalomnál több személyes találkozóra nem valószínű, hogy sor kerül.
A lényeg, hogy ha az adott reklámügynökség Budapesten is van, mi meg mondjuk Pécsett, elérhetőek legyenek telefonon, online de személyesen is, és ami még fontosabb, hogy valóban profi munkát végezzenek, mert ha amit csinálnak jó, akkor sokkal több előnyt jelent, mint amennyi hátrányt az esetleges utazás.