Szolgáltatás

Esztétikai beavatkozás, végre esztétikusan

A láthatatlan fogszabályozás egy olyan új módszer a fogorvoslásban, mely nagymértékben megkönnyítheti azok életét, akik ódzkodnak a fogszabályzó készülék viselésétől, attól félve, hogy az a környezetükben sok negatív kritikát eredményezhet.
A gyerek fogszabályozás elmaradásának egyik fő oka, hogy attól fél a gyermek és a szülők is, hogy a fogszabályozó készülék ronthat a gyermek helyzetén, a szociális megítélésén és ez gyakran, akár egész életére kihathat.
Ezt észrevéve és szem előtt tartva fejlesztették ki a kutató fogorvosok a láthatatlan fogszabályozás módszerét. Ez nem meglepő, hiszen a fogszabályozás leggyakrabban pont az esztétika javításának céljából kerül elvégzésre, nem pedig a miatt, hogy a kusza fogazat komoly egészségügyi problémákat is okozhat. Az pedig valóban sokszor okozta a fogszabályozás elmaradását, hogy a szépülni vágyók, mikor megtudták, hogy akár hosszú hónapokon keresztül, éjjel-nappal viselniük kell a jól látható fémszerkezetet, inkább úgy döntöttek, hogy annyira nem is fontos nekik a rendezett fogsor.
Most viszont, akár gyerek fogszabályozásról, akár a felnőttkoriról van is szó, lehetőség van ezt úgy elvégeztetni, hogy a külső szemlélő számára szinte teljesen rejtve maradjon a készülék.