Szolgáltatás

Esküvői ruha kölcsönzés tippek

Esküvői ruha kölcsönzésnél sok időt lehet spórolni, ha olyan szalont választ, ahol elegendő a választék. A Tiana Esküvői Ruhaszalonban a menyasszonyok és a kísérők a legújabb nemzetközi trendeknek megfelelő ruhák közül válogathatnak. A ruhaszalonban a menyasszonyok különlegesnek és egyedinek érezhetik magukat, hiszen a szakképzett személyzet minden figyelmét élvezhetik. Egy esküvő nagyon fontos esemény életünkben, ezért ennek kiemelkedő figyelmet kell szentelni. A prémium kategóriás ruhák, az udvarias kiszolgálás sokakat vonz ebbe a ruhaszalonba. A tanácsadónők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a megfelelő ruhát találják meg a menyasszonyok a nagy napra.

 

Az álom ruha megtalálása nem egyszerű feladat, ez időt igényel és a választás egyetlen pillanatát sem szabad elkapkodni. A budapesti ruhaszalonban Martina Liana, Essence. of Australia, Tiana, valamint Stella York ruhák közül lehet választani. Akik a spanyol ruhákat részesítik előnyben, azok sem fognak csalódni, hiszen a Rosa Clara cégcsoport Enzoani, Aire Barcelona, Ella Rosa és Kenneth Winston ruhái közül kedvükre válogathatnak.

A nyugodt légkör, a lélegzetelállítóan szép esküvői ruhaköltemények, a professzionális tanácsadás egyaránt jellemzi a ruhaszalont. A tanácsadónők számára fontos, hogy a menyasszonyok mindig megtalálják a megfelelő ruhát. Különleges és kifinomult stílusú ruhák is megtalálhatók a széles kínálatban. A szalonban a konzultáció díjmentes, de érdemes előre egyeztetni a találkozó időpontját.

 

A díjnyertes tervezők által megálmodott. ruhák egyedi designja és minősége nagyon vonzó a menyasszonyok számára. Különleges anyagok használata, könnyed elegancia, minőségi alapanyagok. Organza, georgette, soft tüll, szatén ruhák is elérhetők a széles termékpalettában. A szalon munkatársai külföldön megrendezésre kerülő kiállításokon választják ki a menyasszonyi ruhákat, így biztosítva azt, hogy az aktuális esküvői trendeknek megfelelő ruhakölteményekben járulhassanak oltár elé a menyasszonyok. Nagyszoknyás, A-vonalú, sellő, hercegnős menyasszonyi ruhák közül választhatnak az érdeklődők. Modern és klasszikus, díszített és kevésbé díszített, vagy akár visszafogott is lehet a megálmodott ruha, amelyet itt biztosan megtalálunk.