Szolgáltatás

Dizájnos terasz ötletek: a burkolattal érdemes kezdeni

Mielőtt a teraszunk dizájnjával kezdünk el mélyebben foglalkozni, érdemes talán a terasz burkolását átgondolni. A WPC kültéri burkolatok minőségi burkolatok, amelyek a fára jellemző hibákkal nem rendelkeznek. Méret és alakváltozások egyáltalán nem várhatók és vetemedésre sem hajlamos. Ápolás szempontjából is kitűnő befektetés, hiszen annyi törődést korántsem igényel, mint a fa. Ha szakértő kezek teszik le, akkor biztosak lehetünk abban, hogy hosszú időre megoldódik a terasz burkolásának problémája. Ennél a burkolatnál az egyik legfontosabb rész a rögzítés, így ezt tényleg jobb szakemberre bízni.

WPC az igényes teraszburkolat megoldás

Egyszerű megjelenésének köszönhetően ez a burkolat természetes megjelenést kölcsönöz, így egy nagyon stílusos és hangulatos terasz alakítható ki segítségével. A fa-műanyag és kompozit keverék emellett újra hasznosítható és egyáltalán nem tartalmaz káros vegyi anyagokat. Többféle színben lehet megrendelni, ezáltal nagyon stílusosan tud illeszkedni a kiszemelt hangulathoz.  A könnyen tisztítható, nem penészedő, nedvességálló és ráadásul még csúszásmentes burkolat nagyon szép hatást kelt majd a teraszon.

Akinek annyira megtetszik a padlóburkolat, hogy bent a házban is el tudja képzelni, az bátran vásároljon belőle többet és burkolja át a nappalit is vele, hiszen semmilyen akadálya nincsen. Kül- és beltéren egyaránt nagyon jól használható. A házon belül sem lesz gond a tisztántartása és ott sem fog vetemedni még akkor sem, ha néha-néha valami kiömlik rá.

A burkolatot érdemes egy védelemmel is ellátni

A színmegtartás érdekében lehetőségünk van egy impregnáló kezelést adni a felületnek, amelyet időnként érdemes megismételni. Ez a beszürkülés ellen fog védelmet nyújtani. Nem szükséges a lapok lefektetése után azonnal elvégezni a kezelést, mert ilyenkor még a gyári szerek gátolják a diffundálást. Néhány hónap múlva tökéletesen elég ellátni ezzel a védelemmel. Minden impregnálás előtt távolítsuk el a port és a koszt a felületről meleg és szappanos vízzel.