Webáruház

Az ICL Maintenance tápanyagokban gazdag

icl maintenance

Annak érdekében, hogy a gyep szép legyen fontos a megfelelő tápanyagpótlás. Az ICL Maintenance műtrágya alkalmazásával rövid időn belül látványos eredmény érhető el. A használata lehetőleg száraz lombfelületen ajánlott. Ha szétszórta az adott területen, akkor az öntözés a következő lépés. Ez azért fontos, mert a szemcsék csak így tapadnak a pázsit tövéhez. Az aszályos, valamint a fagyos időszakban lehetőleg ne használja! Márciustól augusztusig kell a szétszórását megoldani. Ki kell várni, amíg a talaj megfelelő lesz.

Az ICL Maintenance a gyökér és a hajtás gyarapodását váltja ki. A granulátum mérete 1-2,5 mm közötti. Tartalmaz magnéziumot, nitrogént, kalciumot, káliumot és foszfort. Ezeknek a tápanyagoknak köszönhetően, a gyep és a különféle növények szépek egészségesek lesznek. A termék általában 15 kg kiszerelésben vásárolható meg. Ez a mennyiség 400-450 nm területre elegendő. Az ICL Maintenance körülbelül 2-3 hónapon belül fejti ki a hatását. Azt is észre fogja venni, hogy kevesebb moha és gyom lesz az udvaron.

A kertépítés Budapest városában bárkinek elérhető

A folyamat minden alkalommal a szakszerű tervezéssel veszi kezdetét. A kertépítés Budapest és az ország bármelyik pontján megoldható. Hazánkban rengeteg céget találhat, amelyek szakemberei az ügyfelek igényeit minden téren kielégítik. A vállalkozások internetes honlapján elolvashat minden hasznos infót. Ha sikerült felvenni a kapcsolatot a mesterekkel, akkor egy előzetes megbeszélésre kell sort keríteni. A helyszínre érkezve elsősorban felmérik a terepet annak érdekében, hogy tisztában legyenek az adatokkal.

Ilyenkor derül ki, hogy szükséges-e az öntözőrendszer kiépítése, a kivilágítás, a térburkolás és a füvesítés. A kertépítés Budapest városában sem drágább, mint máshol. Az árat több tényező befolyásolhatja. Lényeges szempont az is, hogy a meglévő gyepet és növényzetet szeretné megtartani vagy sem. Ha kíváncsi, hogy mennyibe fog kerülni, akkor kérhet előzetes árajánlatot. A szakemberek a munkájukra garanciát is vállalnak. A jótállás ideje minden szolgáltatásnál változó. A kertépítés Budapest területén bármikor igényelhető.