Szolgáltatás

Amit a benzinmotoros ágvágókról tudnod kell

A jó idő beköszöntével egyre több a teendő a kertben. Azok, akik kertesházban élnek, tudják, hogy ilyenkor már lassan elő kell szedni a fűnyírót a szép gyep érdekében, a kapát és a gereblyét a virágoskert és veteményes szükséges ápolásához, valamint a fűrészt is a fák megmetszéséhez. Nagyon fontos, hogy mikor, és hogyan metsszük meg a különböző gyümölcsötfáinkat, hiszen ezen is múlhat mennyi, és milyen termést fognak majd hozni. Nagyobb, magasabb fák esetében azonban nem egyszerű folyamat a felesleges ágak levágása, hiszen egy létrán állva megpróbálni elfűrészelni egy vastagabb ágat, nem egy kényelmes és biztonságos feladat lehet. Létezik megoldás azonban erre a problémára is, melyhez csak a megfelelő eszközt kell beszerezni otthonra, és már nem is lehetetlen feladatnak fog tűnni a metszés!

A magasan és nehezen elérhető ágak levágásra tökéletes választások lehetnek a benzinmotoros ágvágók! Amennyiben unod már a talajról történő, sokszor kihívást és egyben nehéz küldetést jelentő metszést, ág ritkítást, akkor egy ilyen szerszám bizony nálad a legjobb helyre kerülhet! A benzinmotoros ágvágók több dolognak is köszönhetik népszerűségüket (forrás: emaki.hu). Egyrészt egyszerű használat mellett lehet elvégezni az amúgy időigényes és talán kivitelezhetetlen magasabb fák megmetszését. Másrészt olyan vastagabb ágakat is pillanatok alatt le lehet vágni a segítségével, ami egy kézi fűrész esetében nagyon nehéz feladat lenne. Neked is gondot okoz az otthon lévő gyümölcsfák ágainak megritkítása?

Amennyiben a válaszod igen, akkor a linkelt oldalra kattintva megtalálod majd a megoldást! Akár 296 – 427 cm kötötti tartományban is állítható az ágvágó teleszkópos nyele, így az igazán magasan, és ezért nehezen hozzáférhető helyeken is könnyen le lehet majd vágni a felesleges ágakat. Rendkívül erős, két ütemű motorjának hála olyan erőt lehet majd kifejteni még a vastag ágakra is, amit egy hagyományos fűrésszel lehetetlen lenne. A kiváló minőségű anyagokból összerakott gép rendkívül stabil, éppen ezért nem fog nagy erőfeszítést igényelni a munka vele, ezáltal pedig kevésbé is fogsz elfáradni a folyamat végére. A linken található benzinmotoros ágvágó nagy előnye, hogy súlya 10 kg alatt van, így nem lesz nehéz akár huzamosabb ideig se a fűrészelés.

Az Emaki.hu oldalon nem csak a kertben történő munkákhoz találhatsz majd meg sok hasznos eszközt, de számos egyéb barkács tevékenységhez, és néhány hobbihoz is betudsz majd szerezni mindent. A rendelés rendkívül egyszerű náluk, ráadásul fizethetsz a kiválasztott termékekért már online, PayPall fiókkal, vagy akár a futárnál is bankkártyával. Figyeld rendszeresen az oldalukat, hiszen remek akciókkal készülnek folyamatosan a vásárlóiknak!