Szolgáltatás

A természetben járás és az autószerelés egyaránt művészet

Akik ismertek gyerekként, azok alig hinnék el, hogy mostanában mennyire szeretek a természetben járni. Mikor kicsi voltam, inkább érdekelt minden, ami a szobámon belül volt. Elmenni kirándulni olyan fárasztó meg zavaró volt. Elvégre, bármilyen szép képünk is van a természetről, ezekből általában ki szoktuk felejteni az olyan idegesítő dolgokat, mint a forró nap és a szúnyogok. A gyermeki elmém pedig nem tudta felfogni, hogy miért lenne jobb ezzel szórakozni, mint a hűs szobában a játékaimmal.

Évtizedek kellettek ahhoz, mire először nyitott szemmel jártam a természetben. Szó szerint is, mivel ameddig nem szereztek be egy kontaktlencsét a szüleim, nem szívesen hordtam a szemüvegemet. A most már kései tinédzser agyammal pedig lassan felfedeztem azt, hogy miről maradtam le. Elképesztő, hogy az ember mennyire ki tudja zárni azokat a dolgokat, amik nem érdeklik. Én például sokszor fel sem fogtam, hogy milyen gyönyörű helyeken jártam.

Mindig arról álmodoztam, hogy bárcsak egyszer olyan szép dolgokat láthatnék, mint a filmeken és a játékokban. Közben nem jöttem rá, hogy ezek mind a valóságot próbálják imitálni. Sajnos a korábbi zavaró tényezők nem tűntek el, de ha az ember elfogadja őket, akkor egy teljesen új világot fog találni magának. Így híresültem el szép lassan a családban, mint a gyerek, aki azzal tölti a hétvégéit, hogy elmegy a közeli falukba és hegyekbe kirándulni, egyedül.

Egyértelmű, hogy a személyiség formálásához nagyban hozzájárult ez az időszak. Viszont most már örülök, hogy a természetjárás nem valami drámai vagy új dolog számomra, hanem egy olyan kedvelt időtöltés, ami mindig fel tud tölteni. Ráadásul most már nem egyedül szervezem magamnak ezeket a programokat. A gyerekkori barátaim imádnak túrázni, és szombatonként, ha éppen van erőnk hozzá, mindig ez a fő tevékenységünk. Óriási kincs számomra ez, hiszen a természetben töltött idő mellett a barátaimmal is foglalkozhatok. Így pedig nem fogunk eltávolodni egymástól a dolgos életünk során.

Az utóbbi évek során azonban bekúszott egy új hobbi is az életembe, ez pedig az autózás. Sosem szerettem igazán vezetni, de muszáj volt megtanulnom. Mostanában pedig egyre szívesebben csinálom. Viszont az előző héten sajnos lerobbant a kocsim, és ha az egyik barátom nem ajánlotta volna a MetaAutoszerviz.hu oldalát, akkor még mindig nem lenne autóm. Mivel nem vagyok nagy autós guru, ezért gondolhatjátok, hogy a szervizek terén sem vagyok igazán otthon. Ilyenkor jó, ha az embernek vannak barátai és rendelkezésére áll az internet is. Utóbbira van egyébként nagyobb szükség, mivel ha az ember beírja a keresőbe azt, hogy autószerviz, a MetaAutoszerviz.hu az első helyen fog szerepelni.

Általában ez nem szokott véletlen lenni és a MetaAutoszerviz.hu is megmutatta nekünk, hogy mivel érdemelte ki a helyezést. Kezdjük azzal, hogy milyen volt az első benyomásom, mikor felléptem az oldalra. A legjobban annak örültem, hogy a felület nem volt túl csicsás. Azt értem ezalatt, hogy elég egyszer ránézni a főoldalra és már pontosan tudni fogjuk, hogy mi merre van. Külön nagy pozitívum volt az is, hogy az első információ, amivel várnak minket, az a telefonszámuk.

Ebből látszik, hogy a MetaAutoszerviz.hu csapata szeret rátérni a lényegre. Szerelés kapcsán ez pedig egy elengedhetetlen tulajdonság. Túl sok barátomtól hallottam már, hogy mennyit váratták őket, mire megszerelték a járművüket, az eredmény pedig ekkor sem volt tökéletes. A MetaAutoszerviz.hu csapatánál azonban nem kell ettől tartani. Azért is tetszik egyébként a főoldalas telefonszám, mivel így, ha később csak elfelejtené az ember ezt az információt, nem kell bonyolult menüket navigálnia csak azért, hogy felvegye velük a kapcsolatot.

A MetaAutoszerviz.hu főoldalon ezen kívül azonban még rengeteg más információ is elérhető volt róluk. Nagyszerű, hogy a MetaAutoszerviz.hu számára is az volt a fontos, hogy a lehető legkevesebb keresgélés mellett el tudjunk érni mindent. Tehát, ha olvasni szeretnénk arról, hogy a MetaAutoszerviz.hu csapatának milyen a hozzáállása a szakmához, akkor elég csak elkezdenünk lefelé görgetni a főoldalon. A bekezdések pont megfelelő méretűek és sosem érzi azt az ember, hogy elveszne közöttük.

Az első ilyen bekezdésben tudatták velük, hogy mi a fontos számukra, ha szerelésről van szó. Ők is elmondták azt, amit én, hogy könnyű szerelőt találni, viszont olyat, aki pontos és precíz munkát végez, nagyon nehéz. A MetaAutoszerviz.hu nem fog számunkra félmegoldásokat biztosítani. Az autónk nekik is olyan fontos és értékes, mint nekünk. Én értem meg a legjobban, hogy milyen nehéz ezt a járművet kiadni a kezünk közül, idegenek számára. A MetaAutoszerviz.hu azonban rögtön bizalmat tud kelteni bennünk, ez a bizalom pedig egyáltalán nem alaptalan.

Az is egy kellemes meglepetés volt, hogy a főoldalon lejjebb tekerve kis ikonok keretében elérhető volt az, hogy milyen fajta javításokat vállalnak. Így hamar le lehet vonni azt a következtetést, hogy valóban ők lesznek-e az ideálisak számunkra. Sokoldalúak, viszont nem vállalják túl magukat. Tehát nem fogjuk azt érezni, hogy mindenbe bele akarnak nyúlni csak azért, hogy minden pénzt kicsikarjanak belőlünk. Épp ellenkezőleg. Nagyon tetszett ez a hozzáállás is.

Mivel az interneten vagyunk, ezért egy olyan plusz dolgot is meg tudtunk ejteni, amire alapból nem nagyon lennénk képesek, ha már a szervizben vagyunk. Ez pedig, hogy olvasni tudtam arról, hogy milyen véleménnyel vannak mások a MetaAutoszerviz.hu által nyújtott szolgáltatásról. A korábban említett dolgok után nem volt nagy meglepetés, hogy szinte mindenki elégedett volt velük. Ez pedig még inkább arra vitt, hogy elhatározzam magam és felhívjam őket. Nincs értelme ezt olyan sokáig húzni, főleg akkor, ha az ember egyszer talált egy olyan szervizt, mint MetaAutoszerviz.hu.

Megnéztem a kapcsolataikat és legnagyobb döbbenetemre még online is lehetett időpontot foglalni náluk. Ebből is látszott, hogy a MetaAutoszerviz.hu bizony halad a korral. Én azonban mégis a telefonhoz ragaszkodtam, mivel azt személyesnek érzem. A hívás kellemes volt, egész hamar kaptam időpontot, amire egyáltalán nem számítottam. El lehet felejteni velük a hosszú várakozásokat és az elvesztegetett heteket.

Az oldalon azt írták, hogy a náluk foglalt időpont nem csak egy becslés vagy egy hamis ígéret. Valóban hűek voltak a szavukhoz. Mikor leparkoltam a Méta Autószerviz előtt, azonnal fogadtak is. A javítás időtartama alatt minden kis dologról tájékoztattak. Így egy pillanatig nem éreztem azt, hogy az autómat csak úgy kiadtam a kezemből és minden bizonytalan. Nagyon örültem, hogy ilyen könnyen meg tudtam oldani azt a problémát, ami már ennyi ideje kínzott. Az autóm olyan volt, mintha új lenne, miután kikerült a kezeik közül. Elégedett voltam a szolgáltatásukkal és másoknak is ajánlom őket.