Webáruház

A sávos rolónál beállíthatja az otthona világosságát

sávos roló

Napjainkban a gyártók mindenre gondoltak, így a legtöbb igény teljes mértékben kielégíthető. Jóval hatékonyabb a sávos roló, mint a sima sötétítő függöny. Az utóbbi esetében ugyanis csak azt döntheti el, hogy beszűrődjön-e a fény vagy sem. Ellenben a rolónál beállíthatja, hogy mekkora mértékben jusson be a napfény az otthonába. Meglehet, hogy nem szeretne teljes mértékben sötétségben lenni, így a sávos roló tökéletes megoldás.

Elég csupán egy kicsi részt nyitva hagyni és máris beszűrődik némi fény. Egyáltalán nem bonyolult a felszerelése, könnyedén megteheti ezt a saját otthonában. Érdemes azonban megnézni videón először, hogy miként kell felhelyezni, hogy elkerülje a véletlen kellemetlenségeket. A felszerelésével és a működtetésével tehát egyáltalán nem lesznek gondjai. A sávos roló eltérő színekben és méretekben kapható. Amennyiben szívesen megtudna többet az említett termékről, akkor látogasson el a piramisfuggony.hu weboldalra!

Jól jönnek a vízlepergetős anyagok

Szükség van az otthonban különböző textilre, hogy azzal feldíszítse a lakását, valamint kellemesebb legyen a hangulat? A vízlepergetős anyagok egyik kiemelkedő előnye, ahogy az a nevében is szerepel, hogy nem szívják fel a vizet, hanem lepergetik a felületükről. Előszeretettel használják a konyhákban asztalterítőként. További hatalmas előnye, hogy nagyon könnyedén tisztítható, valamint nem marad rajta folt. Ezáltal nemcsak a konyhaasztalt védi, hanem a háziasszony munkáját is leegyszerűsíti.

A vízlepergetős anyagok tisztítása tehát egyszerű, valamint máshol is jól jönnek. Ott van például a zuhanyzó, ahol sokszor térelválasztóként működik a függöny. Nemcsak az a feladata, hogy eltakarja a zuhanyzó személyt, hanem a vizet is sokszor kell megállítsa, hogy ne kerüljön a fürdőszoba padlójára. Ezért egyáltalán nem meglepő, hogy ezek a függönyök szintén vízlepergetős anyagokból készülnek. Néhány kattintással megtekintheti ezeket a termékeket online, ahol kiválaszthatja az Önnek tetsző példányt, valamint a költségét is megnézheti.