Szolgáltatás

A nagytestű elektromos robogó a futároknak is nagy segítség

nagytestű elektromos robogó

A főként városi, elővárosi használatra termett elektromos robogók nemcsak az „átlag polgároknak”, de a járgányukat napi szinten „nyúzó” futároknak is nagyon jó szolgálatot tesznek. Kínálat pedig van bőven, így mindenki megtalálhatja a számára ideális modellt. Példának okáért, a Daytona E-Viball nagytestű elektromos robogó nemcsak a gazdaságos fenntarthatóság vonatkozásában, de minden egyéb műszaki tulajdonság tekintetében is rendkívül népszerű választás, akár a futárok körében is.

A Daytona ezen modellje egyetlen töltéssel akár 100 km megtételére is tökéletesen alkalmas. A megjelenésében elképesztően dizájnos nagytestű elektromos robogó akkumulátora ugyanis minőségi anyaghasználattal készült, nívós gyártók terméke, így nemcsak rendkívüli teljesítményéről, de strapabíróságáról is ismert.

A szóban forgó elektromos e-robogó természetesen a biztonsági elvárások terén is hozza a kötelezőt. Modern CBS fékrendszerének köszönhetően, nemcsak a régimotoros veteránok, de a tapasztalatlanabb, kezdő sofőrök is biztonságosan ülhetnek a „nyergében”. A komfortos felhasználást tovább fokozza a nagytestű elektromos robogó felhasználóbarát LCD műszerfala és USB aljzata is.

A neves gyártó egyéb biztonsági funkcióval is ellátta a népszerű gyártmányát: a Daytona E-Viball lopásgátló rendszerrel is fel van vértezve. E praktikus motor néhány mozdulattal átalakítható, a Delivery szettel egy rövidebb ülésű, nagyobb doboztartó tálcájú járgányt kapunk, ami, ahogy korábban megjegyeztük, a futárok munkáját könnyíti meg. A nagytestű elektromos robogó dizájnja egyszerre ötvözi a klasszikus jegyeket és a modern trendeknek megfelelő tulajdonságokat.