Szolgáltatás

A csomagküldés kalkulátorral könnyebb számolni

csomagküldés

Csomagküldésnél nem mindig világosak a költségek, de az ilyen csomagküldő kalkulátorok sokat tudnak segíteni a helyzeten. Sokszor a hétköznapi munkán telefont ragadva rendeljük meg a futárt és mi magunk sem tudjuk, hogy vajon mekkora költséggel érdemes számolnunk. A csomagnet kalkulátor pontosan ebben tud segíteni, hiszen ezen a weboldalon forintra pontosan megtudhatjuk, hogy adott méretű és súlyú küldeményünk kézbesítése vajon mennyibe fog kerülni.

A csomagnet a csomagküldésen kívül még a webáruházas visszáruban is segítséget nyújt. Európa népszerű webáruházaiba lehet visszaküldeni a csomagokat a csomagnetnek hála. A weboldalon nagyon gyorsan megtekinthetjük, hogy mely futárcégekkel állnak kapcsolatban, így visszáru küldésekor érdemes a DPD-t választani. A szállítást közutakon oldják meg és 3-5 munkanap alatt eljuttatják a kívánt célpontba a küldeményünket. A DPD return szolgáltatását már eddig is igen sokan vették igénybe. Hatalmas előnye, hogy a csomagokat gazdaságosan lehet feladni és bármelyik nemzetközi webáruházba eljuttatják a csomagokat. Ehhez még a webáruház pontos címét sem kell tudnunk, hiszen a rendszerben ez nyilvántartásra kerül. A DPD-nél ezen felül most a csomagnet oldalon leadott rendelés esetén még 5% kedvezményt is biztosítanak. A kedvező csomagküldési árak és az azonnali megrendelés lehetősége sokakat vonz.

A weboldalon nagyon gyorsan kikalkulálhatjuk az árakat, hiszen ehhez csak a csomag pontos méreteit és súlyát kell megadni. Ezután egy igen biztonságos online felületen elvégezhetjük a kifizetés is, hiszen bankkártyás fizetést is elfogadnak. Emellett igény szerint készpénzben vagy banki átutalással is kiegyenlíthetjük számlánkat. Amennyiben teljesen egyedi méretű csomagot szeretnénk továbbítani, úgy azt egy külön opcióként fel is kínálja az oldal. Itt a kért adatokat kell bevinni az űrlapon és máris érkezik számunkra az ajánlat, hogy melyik futárcég mennyiért vállalja az adott csomag elszállítását a rendeltetési helyére. A csomagnet oldalt bárki használhatja és ha nem kívánunk semmilyen extra szolgáltatást igénybe venni, akkor még regisztráció nélkül is rendelhetünk csomagszállítást.