Webáruház

A Bosch gyártotta ipari magasnyomású mosók

ipari magasnyomású mosók

Gyárakban és műhelyekben a különféle felületeket, járólapokat, csempét és betont borító olajoktól és különféle kenőanyagoktól mindig meg kell szabadulni a biztonságos munkavégzés érdekében. Ilyenkor persze egy ronggyal és vödörrel nem sokra megy az ember.

Itt jönnek képbe az ipari magasnyomású mosók, amiket a Bosch is régóta tervez, gyárt és forgalmaz. Az egyik legmegbízhatóbb a GHP 5-13C modell, ami nagy teljesítményre képes és hosszú élettarammal rendelkezik. A legfőbb előnyei közé tartozik a sárgaréz fejes szivattyú és indukciós motor a rendkívüli terheléshez.

Egy takarékos berendezésről van szó, amit igazol az automatikus motorleállító a minimális áram- és vízhasználat, illetve a szivattyú hosszú élettartama érdekében. Mit kell még tudni a gépről? Adott a kiváló fúvókateljesítmény a minőségi fémszivattyúnak köszönhetően
A robusztus és megbízható réz főtengelyszivattyú is említést érdemel, ami kerámia bevonatú dugattyúval rendelkezik.

Az ilyen ipari magasnyomású mosók nem mellesleg nagyon sokoldalúak, ugyanis önszívási funkcióval bírnak, így képesek kiszivattyúzni a vizet egy tartályból vagy vödörből. Jó választásnak bizonyulnak továbbá a BOSCH GHP 5-55 ipari magasnyomású mosók is.

Erőteljes és sokoldalú eszközökről van szó, amik kompaktak és mobil kialakításúak. Olyan univerzális készülékek ezek, amik a mindennapi bevetéshez lettek kifejlesztve. A Bosch biztosította ipari magasnyomású mosók azért népszerűek, mert komfortosak, hiszen a csomagolásból kivéve azonnal használatba vehetők.

Mi mindenre jó a dekopír fűrészlap?

Gyakran kell precíz, kisebb vágásokat végezni. Ekkor tökéletesen beválik a dekopír fűrészlap szett. A Bosch 8 részes Wood and Metal szúrófűrészlap-készlet sokféle igényt kielégít, mindenfajta alkalmazási területen.

A kis ládának köszönhetően mindegyik dekopír fűrészlap rendezetten, biztonságosan tárolható úgy, hogy közben bármikor egyszerűen hozzá lehet azokhoz férni. Ott van még az ennél nagyobb, 15 részes Wood and Metal szúrófűrészlap-készlet. A dekopír fűrészlap széles körű fa- és fémmegmunkálási feladatokhoz kiválóan használható.