Szolgáltatás

A Blueair légtisztító remek védelmet nyújt

Az egészséges életmód fontos részét képezi a megfelelően tiszta levegő is. Hiszen ez éltet minket. Mindennapi életünk során, számos káros anyagot lélegzünk be, bárhol is tartózkodunk éppen. Van megoldás a szennyezett levegő ellen! Légtisztító berendezés használatával kiválóan védekezhet a por és más allergén anyagok ellen, amelyek megnehezítik az emberiség életét. A Blueair légtisztító berendezések egészséges és tiszta levegőt hivatottak biztosítani az otthonában vagy a munkahelyén.

Legyen az pollen, parlagfű, a Bluair berendezései megvédik Önt a légúti megbetegedésektől. A gép a speciális Hepa szűrők alkalmazásával, nagy felületen áramoltatja át az adott helyiség levegőjét és ezzel az összes mechanikus és elektrosztatikus szűrő pozitív hatását egyszerre képes érvényesíteni.

Így tiszta és egészséges levegőt biztosít. A Bluair légtisztító kiválóan használható nagyobb közösségeket befogadó intézmények esetében is. Óvodák, iskolák és korházak számos betegség terjedését gátolhatják meg az ilyen berendezések használatával. A levegőben terjedő vírusok, baktériumok és egyéb allergiát okozó károkozókkal szemben, kiváló védelmet nyújtanak.

A nagyteljesítményű ventillátorral felszerelt légtisztító, akár 700 légköbméter levegőt is képes 1 óra alatt átmozgatni és hatékonyan megszűrni. Ez a mennyiség megfelel egy 200 m2 alapterületű családi háznak. A kiváló Légtisztítási Hatékonyság adatokkal (CADR) rendelkező típusok verhetetlenek a piacon. A megbízható és halk működés egyáltalán nem zavarja a környezetét, vagyis bátran használhatja otthona minden pontján.