Webáruház

A benzinmotoros fűnyíró kiváló választás a nagyobb kertben

benzinmotoros fűnyíró

A kert rendszeres karbantartása gyakran sok időt vesz igénybe. Ajánlott ennek a lerövidítése érdekében hatékony berendezések bevonása a munkafolyamat elvégzésébe. Az egyik ilyen az innovatív technológiájú benzinmotoros fűnyíró, ami általában nagyobb kapacitással bír, mint az akkus és az elektromos változatok, bár a zajszintje magasabb. Az ilyen kivitelezésű modellek erős motorral vannak felszerelve és már kaphatóak önjáró változatban is. A benzintartályt folyamatosan figyelni kell és a megfelelő időben utána kell tölteni az üzemanyagot.

További előnye viszont, hogy nem kell a kábelre ügyelni és ezért akárhol használható a benzinmotoros fűnyíró, nem feltétel az elektromos hálózat megléte. A tervezésnél és a gyártásnál ügyelnek arra, hogy a munkavégzés könnyű és kényelmes legyen, ennek érdekében a felépítésük ergonomikus, a kormány magassága pedig állítható és a fogantyúk jól illeszkednek a kézbe. A benzinmotoros fűnyíró gyakran készül multifunkciós változatban, vagyis nemcsak a fű levágására alkalmas, hanem lehet vele mulcsozni is.

A levegő tartály a kompresszorok által sűrített levegő tárolására szolgál

A csavarkompresszorok és a többi, sűrített levegőt előállító berendezés beszerzése még nem elegendő, a létrehozott produktumot tárolni, pufferolni is kell, mégpedig megfelelőképpen. Erre a célra szolgál a levegő tartály, ami számos kivitelben található meg a hatalmas raktárkészlettel rendelkező legbolt.hu webáruházban. A kínálatban fellelheti az álló és fekvő kiviteleket 90-10000 literig, 11-16 bar nyomásig.

A levegő tartály külseje kérhető festett vagy tűzihorganyozott módon, mindkét felületkezelési fajtának van előnye és hátránya, de mindkettő időtállóan óvja a szerkezetet, a megfelelő használat mellett. Mindegyik légtartály korszerű nyomásmérővel és biztonsági felszereléssel elérhető alapáron, az esetleges extra kiegészítők ára már emeli a végösszeget. A vásárló kívánságára és az alkalmazási terület függvényében igényelhető automata kondenzátum leeresztő felszerelése is. A levegő tartály mérete is a felhasználási eljárás milyenségétől függ, lehet 100 literes, de akár ennek a tízszerese is.