Speciális munkákra csak megbízható szakembereket bízzunk meg

A mennyezeti gipszkartonozás árak sok tényezőtől függenek. Egyrészt, hogy a gipszkartont az építtető, tulajdonos szerzi-e be, vagy a gipszkartonozó cég biztosíjta azt. Tehát a mennyezeti gipszkartonozási árak akár több tételt is tartalmazhatnak a munkadíjon felül. Ilyen az anyagbeszerzési díj, valamint az utazási díj, ha például külföldre kell kiutaznia a gipszkartont felhelyező kollégáknak. Mert volt már példa rá, hogy a környező országokba magyar vállalkozókat kértek fel és bíztak meg ilyen jellegű munkák elvégzésére. …

Mitől lesz minőségi egy ablak?

ablak

A lakberendezés egy kardinális területe a nyílászárók cseréje. Panelek, családi házak és régi polgári ingatlanok esetében is gyakran esik a választás erre a munkálatra, hiszen számos előnnyel jár az. De mégis milyen nyílászárók mellett érdemes letenni a voksot? Mit várhatunk el egy minőségi ablaktól? Miben ne kössünk még a kedvező árak érdekében sem kompromisszumot? Cikkünkben ilyen kérdéseknek igyekszünk utánajárni.

 

A hatékony hőszigetelés az, amit elsősorban elvárunk egy nyílászárótól. Sokan kifejezetten a fűtési költségeken való spórolás érdekében döntenek az ablakcsere mellett. Nem csak a téli hónapokban érezhetjük azonban ennek előnyeit, hanem a nyári forróság idején is. A minőségi profilból gyártott ablakok gondoskodnak arról, hogy búcsút lehessen mondani a kellemetlen huzat jelenségnek és nyáron a meleg kint, télen pedig bent maradjon. A takarékosságon túl a hőérzet is előnyeit játja a minőségi nyílászárók alkalmazásának.

 

Az otthon kényelmének érdekében kiemelt jelentőséggel bír az, hogy mennyire tudjuk a kinti zajokat távol tartani. A közlekedés, a közeli szórakozóhelyek vagy éppen az emberek keltette zajok mind zavaróan hatnak az otthon nyugalmára. A hangszigetelt, több réteg üveggel ellátott ablakok kiválóan szigetelnek és nekik köszönhetően az éjszaka is nyugalmasabban telhet.…

Az Dragonfly Red USB konverter terméke

Dragonfly Red USB konverter

A felhasználók egyre inkább igényelik a nagyobb felbontást és a jobb képfrissítési sebességet a HDMI kábelektől, ami nehezen megvalósítható úgy, hogy közben egyre hosszabb tartozékra vágynak az emberek. Az igényre a választ a HDMI optikai kábel jelenti. Mostanság gyakran megesik, hogy amikor több méteres kábelek gyártása a cél, akkor a cégek nem a megszokott rézeres fajták mellett döntenek, hanem az optikai szálakat választják. Régebben is léteztek ilyenek, csak mivel nagyon drágák voltak, nem mindenki gondolta úgy, hogy megéri a HDMI optikai kábel. Azonban minél többet fejlődött ez a terület, és maga a gyártási technológia, annál elérhetőbbé vált a termék. Manapság már Magyarországon is reális áron megrendelhető a HDMI optikai kábel, 50, 70 vagy épp 100 m hosszban is. A 4K tévék és monitorok folyamatos árcsökkentése miatt, 2019-ben például három fontos fokozatot is meg lehet különböztetni a HDMI optikai kábel teljesítményét illetően.…

Zuhanypolc, zuhanyfej, nagy fürdőlepedő, nagy törölköző – A Tchibo webáruház hetente változó kínálatából válogattunk

A zuhanyzóval rendelkezők számára is találunk hasznos kiegészítőket a kínálatban: az öntapadós, sarokba helyezhető zuhanypolc abban lehet a segítségünkre, hogy a mindig szűkös helyet kicsit bővítsük, hiszen két polcán – melyek közül a felső különösen magas, így a hosszúkásabb, magasabb flakonok számára is biztonságos helyet kínál – flakonokat, tasakokat tárolhatunk kényelmesen és mindig hozzáférhetően. A  zuhanypolc tükörfényesen krómozott polc öntapadós felületeinek köszönhetően a mellékelt használati útmutatóval könnyedén rögzíthető sima felületekre, így egyszerűen juthatunk extra helyhez a zuhanykabinban is.      

A kézmosóra szerelhető zuhanyfej szintén hasznos kiegészítő, hiszen segítségével nem csak a hajmosás oldható meg gyorsan és egyszerűen, akár a mosdókagylónál is, hanem arra is alkalmas, hogy a vödröket hajolgatás nélkül tölthessük meg takarításhoz. A törésmentes, nemesacél csővel ellátott zuhanyfej emellett könnyen hozzáférhetően tárolható, csöve pedig villámgyorsan felszerelhető a kereskedelmi forgalomban kapható vízcsapokra, így szükség esetén bármikor könnyen bevethető. Még több lakberendezés itt található.Fürdés, zuhanyzás után az sem mindegy, hogy mivel szárítjuk meg magunkat – szerencsére ehhez is rengeteg különböző megoldást találunk a kínálatban. A tiszta pamutból álló XL-es fürdőlepedő különösen puha és nedvszívó frottíranyagból készült, 200×100 cm-es, hatalmas mérete pedig biztosítja, hogy tetőtől talpig beleburkolózhassunk egy kellemes fürdés után. Az antracit és kék színben is kapható, mintás darabok puhaságuk mellett kellemes megjelenésükkel is hozzájárulnak az élményhez, akár otthon, akár fürdőben, vagy uszodában használjuk majd őket.      

Az XL-es wellness törölköző szintén hatalmas méretével (200×100 cm) biztosítja a kényelmet, miközben vidám, fukszia színe a rajta található fehér csíkokkal a hangulat fokozásához is hozzájárul. Méretéből adódóan a magas biopamut tartalommal rendelkező darab akár arra is alkalmas, hogy a strandon magunk alá terítsük. Nedvszívó, frottír hátoldala tökéletes szárítkozáshoz, rövid oldalain rojtok, egyik hosszú oldalán pedig akasztó is található, így nem csak szép és kényelmes, hanem igazán praktikus is!

 A három színben (antracit, türkiz és fukszia) kapható jacquard fürdőlepedő 70×140 cm-es méretével és biopamutból készült, minőségi cérnafrottír anyagával otthon is igazi wellness élményről gondoskodik, miközben változatos színeivel a helység hangulatát is feldobja majd. A rövid oldalán akasztóval ellátott darab könnyen tárolható, használat közben pedig igazi kényeztetés a bőrnek, így a fürdőzés élményét könnyedén otthonunkba csempészhetjük vele!    

Kifejezetten a vizes haj könnyű beburkolásához járul hozzá az antracit, illetve kék színben kapható turbán alakú törölköző, amellyel hajszárítás előtt könnyen összefoghatjuk a hajat, hogy szárítás előtt kicsit felitassuk belőle a nedvességet. A puha, pamut-Lenzing Modal® anyagból készült speciális darabon ráadásul praktikus zárógomb is található a tökéletes rögzítéshez, így a kiváló nedvszívó képességű turbán stabilan áll majd, amíg el nem érkezik a hajszárítás ideje.

Szintén speciális használathoz készült a szauna törölköző, amely nők és férfiak számára is tökéletes kísérő egy kellemes szaunázáshoz, hiszen megbízhatóan és kényelmesen követi a test vonalát, akár mell fölött, akár deréknál rögzítjük. A hátul gumírozással ellátott kendő a rajta található gombbal könnyen és biztosan rögzíthető, ráadásul a bősége is szabályozható a teljes kényelem érdekében. A biopamutból készült, frottír anyagú darab elején ráadásul praktikus zseb is található, így a szaunázáshoz szükséges apróságokat sem felejtjük majd el magunkkal vinni.

Igazán kellemes rendezett környezetben …

Rendkívül hasznos a kerékpáros táska csomagtartóra

kerékpáros táska

Minden terméknek megvannak a saját tulajdonságai, amelyek adott körülmények között képesek megfelelően kibontakozni. Például a 26-os kerékpár leginkább a megterhelő utakon képes tökéletesen teljesíteni. Talán ismeri azt a kifejezést, hogy mountain bike. Nos, ez a nehezebb terepekre való biciklit tükrözi, ami kiválóan megállja a helyét ezeken az utakon. Nem is gondolná az ember, de ez az egyik leginkább elterjedt az összes közül. Maga a 26-os kerékpár megnevezés a kerekeire vonatkozik, ami kiválóan tapad a különböző terepeken Ezáltal a kormányzás és a közlekedés gyerekjáték és egyáltalán nem okoz gondot a biciklizőnek. Mindebből arra lehet következtetni, hogy leginkább azoknak ajánlott ez a típusú bicikli, akik odáig vannak a hegyekben történő túrázásokért. A 26-os kerékpár kiváló választás a túraútvonalak megtételéhez, ráadásul igen kényelmes. Arról nem is beszélve, hogy milyen könnyedén juthat hozzá az ember, hiszen már az internetről is néhány kattintással meg lehet vásárolni. Ez a fajta termék kapható gyerekméretben is, ezért a legkisebb családtagokat sem kell otthon hagyni, mert azok is részt vehetnek a szórakozásban.…